Reklama

Reklama

Alica v Krajine za zrkadlom

  • Česko Alenka v říši divů: Za zrcadlem (viac)
Trailer 3

Alica Kingsleigh strávila posledné roky v stopách svojho otca a na palube svojej vlastnej lode brázdila oceány. Po svojom návrate do Londýna objaví čarovné zrkadlo, ktoré jej umožní vrátiť sa do fantastickej Krajiny zázrakov. Tam opäť stretáva svojich priateľov, Bieleho králika, Absolema, kocúra a ďalších. Zistí však, že pomoc potrebuje uletený Klobučník. Prišiel totiž o svoju rodinu. A tak biela kráľovná Mirana vyšle Alicu získať Chronosféru, kovovú guľu v srdci Veľkých hodín, ktoré ovládajú všetok čas. Cestou do minulosti sa Alica stretáva so svojimi známymi i neznámymi v rôznych obdobiach jej života. Čaká ju nebezpečná cesta, počas ktorej musí zachrániť uleteného priateľa Klobučníka skôr, než vyprší všetok čas. (Saturn)

(viac)

Galéria (65)

Súvisiace novinky

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (viac)

Legenda o Mulan znovu a živěji

Legenda o Mulan znovu a živěji

31.03.2015

Hraná Popelka je v kinech necelé tři týdny a už má na kontě přes 300 milionů dolarů. Disneyovcům se tak znovu potvrdilo, že tenhle adaptační směr funguje. A v příštích letech z něj hodlají vyždímat… (viac)

Kapitán Nemo to nevzdává

Kapitán Nemo to nevzdává

14.06.2014

Geniální vědec Kapitán Nemo, známý z románů Julese Vernea, se v kinech naposledy objevil před 11 lety. U nás natáčená Liga výjimečných ale nebyla přijata zrovna kladně a mimo jiné ukončila hereckou… (viac)

Reklama

Reklama