Reklama

Reklama

Alica v krajine zázrakov

(seriál)
  • Česko Alenka v říši divů (viac)

Epizódy(52)

Nesmrtelný pohádkový příběh Lewise Carrola se k vám nyní dostává v animované podobě. Alenka se vydá po stopách záhadného Bílého králíka a ocitne se v říši divů. Zde se setkává se zajímavými postavičkami a prožívá s nimi nádherná dobrodružství. Pojďte se spolu s ní seznámit s Bílým králíkem, Bláznivým kohoutem, Srdcovou královnou a dalšími obyvateli tohoto divuplného světa. Zažijte dobrodružství plná fantaie, kouzel a zázraků. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (11)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Vo svete, kde máme obrovské množstvo adaptácii "Alice in Wonderland" tak najviac mi v pamäti vždy utkvela táto. Keď to dávali v telke, tak som si to nikdy nenechal ujsť. Myslím si, že animácie sú aj na dnes veľmi dobre spracované, zachovávalo to kostru príbehu a postavy a pritom si niektoré veci trošku upravovali pre seba, aby to ako seriál bolo kompaktné. Možno vďaka tomu som mal pocit, že v týchto príbehoch Alice som sa mohol asi najlepše zabaviť. Hodnotím to čisto z nostalgie a z faktu, že po rokoch som nemal problém si vybaviť úvodnú zvučku, ktorá je veľmi zapamätateľná a tie skvelé japonské animácie. Dokonca si ešte vybavujem aj niektoré hlášky, a že dabing tam bol veľmi na mieste. Myslím si, že táto Alenka je hodná vášho času. Pre deti určite a možno aj pre ľudí, ktorí s tým vyrastali to bude príjemná nostalgia. Hodnotenie: A- ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je asi najznámejšia verzia tejto legendárnej rozprávky, na ktorú si pamätám ešte z detstva počas nedeľných raňajších rozprávok. Animácie na tú dobu slušne zvládnuté, skvelá úvodná znelka a aj celkovo sa tu veľa postáv detailnejšie vykreslilo. Samozrejme určené je to primárne pre detské publikum, nostalgia ale nepustí a ja dávam jemne nadpriemerné hodnotenie. 60 % ()

Reklama

teltri 

všetky recenzie používateľa

Uff, tak túto alicu som vôbec nemal rád. Alica bola zvláštna, všetko nesúrodé, samé konflikty, dej sa neposúval do predu. Negatívna energia z toho na mňa išla. Akoby umocňovala nudné televízne rána v dedkovom dome, kde sme to ako deti pozerali, ešte teraz mám zvláštny pocit v žalúdku, možno ide len o negatívnu konotáciu súhry okolností. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama