Reklama

Reklama

Spider-Man: Návrat domov

  • Česko Spider-Man: Homecoming (viac)
Trailer 4
USA, 2017, 133 min

Réžia:

Jon Watts

Predloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrajú:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

V očakávanom filme o obľúbenom marvelovskom superhrdinovi sa predstaví talentovaný Tom Holland ako Peter Parker snažiaci sa zosúladiť bežný stredoškolský život s povinnosťami superhrdinu. Po skúsenosti s Avengermi sa vracia domov k tete May a jeho mentorom sa stáva Tony Stark alias Iron Man. Na scéne sa však objaví nová hrozba menom Vulture, ktorá môže zničiť všetko, čo je Peterovi tak drahé... (Itafilm)

(viac)

Videá (10)

Trailer 4

Recenzie (1 018)

novoten 

všetky recenzie používateľa

Hlavní cíl, který si před sebe tvůrci vytyčili, jim vyšel jen napůl. Dopředu avizované propojení superhrdinské velkoleposti s obyčejným středoškolským dobrodružstvím totiž doplácí na chvíle, kdy jim to vedle sebe příliš nesluší a nejednou do sebe hlasitě narazí. Teenagerská linka je totiž k té čistě marvelovské (události z Avengers nebo Občanské války se těží snad víc než na dřeň) šita zbytečně horkou jehlou a výsledné dojmy tak překvapivě musí tahat nahoru až sám Tony Stark v nepřekvapivě parádním Downeyho podání. Tom Holland si kostým užívá do poslední hlášky a snaží se být onou moderní verzí Spideyho, ale i když jsem byl po jeho představení optimistou, zatím si mě na svou stranu získává jen velmi opatrně. K pavoukovi má sice podobně blízko jako kdysi Tobey Maguire, ale vzpomínky na Garfielda a vůbec na celého Amazing Spider-mana ve mně zůstávají příliš intenzivní a pozitivní, než abych nový restart přijal za svůj takhle rychle. 70% a naděje, že když se potřetí vstupuje do stejné řeky, nebude se z ní tentokrát zbaběle couvat. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Opět je to zbytečně dlouhé a to i přesto že nemusíme útrpně poněkolikáté sledovat, kterak došlo ke zrození Spider-Mana. Klidně bych film dokázal zařadit k ostatním Marvelovkám, protože Sony zde v podstatě jen kasíruje penízky. Hlavní slovo evidentně měl Marvelovský producent Kevin Feig. Co ve filmu fungovalo? Jednoznačně středoškolské prostředí a hlavně Keaton. Ten člověk je neskutečnej tahoun. Co nefungovalo? Akce je taková vlastně nijaká. Marisa Tomei určitě není žádná Milf. Nebo pro někoho možná ano, ale tomu člověku evidentně stačí hodně málo. Hlavní Peterova láska u mě také mnoho bodíků s přibývajícími minutami neposbírala. Nebýt účasti Keatona a jeho parádnímu minutovému proslovu v autě směrem k Hollandovi, mé hodnocení by zcela určitě pokleslo. Takto 70% PS: Podruhé to bylo o dost lepší a co jsem napsal minule prakticky neplatí :) takže 80% ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

| Rozpočet: 175 miliónov $ | Tržby: 880.2 miliónov $ | Pojatie materiálu je veľmi trafené, a obsadenie je skvelé. Michael Keaton pozdvihol klesajúcu kvalitu záporákov v Marvelovkách opäť na výslnie, respektíve na úplne inú, vyššiu úroveň. Čo ten človek dokáže vyjadriť detailamy svojej mimiky, je neuveriteľné. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Na Homecoming je najosviežujúcejšie, že to vôbec nie je komiksový film s riadnou dávkou humoru ale presne naopak, je to komédia s komiksovým hrdinom v hlavnej role. Postavy sú tak skvelo napísané, až mi bolo ľúto, že je to film s rozpočtom 200 mega a nie radšej seriál. A Vulture je konečne prvý záporák v pavúčej ságe, ktorý sa vyhýba klasickej schéme dobráka, ktorý sa po nebezpečnom experimente stáva proti svojej vôli hajzlom. Trvalo to síce 5 filmov, ale dočkali sme sa. ()

InJo 

všetky recenzie používateľa

Po třech failech (Spider-Man 3, Amazing Spider-Man 1 a 2) konečně zase pořádný pavoučí nátěr, který je zábavný, vtipný, nápaditý a v tom nejlepším smyslu slova "odpočinkový". Napojení na Avengers universum funguje bezchybně a záporák Michaela Keatona je přímo vynikající (skvěle napsaný a ještě lépe zahraný). 80 % ()

Galéria (97)

Zaujímavosti (74)

  • Uvažovalo se o tom, že se ve filmu objeví další členové týmu Avengers Vision a War Machine. Nakonec tu vystupují jenom Iron Man (Robert Downey Jr.) a Kapitán Amerika (Chris Evans) ve videozáznamu. (tyzmrde)
  • 21. apríla 2016 sa oficiálne potvrdilo, že Robert Downey Jr. si zopakuje svoju úlohu ako Tony Stark/Iron Man. Film so Spider-Manom (Tom Holland) tak prvýkrát obsahoval ďalší superhrdinskú postavu z vesmíru MCU. (chesterko)
  • Poté, co byl Tom Holland obsazen do hlavní role Petera Parkera, nechal si na chodidle vytetovat obrázek pavouka. (Chevees)

Súvisiace novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (viac)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (viac)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (viac)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (viac)

Reklama

Reklama