Reklama

Reklama

Film Blended je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si spoločne zahrali Adam Sandler a Drew Barrymore. Diváci už ich mohli vidieť vo filmoch 50x a stále po prvý raz a Pieseň pre nevestu. Po katastrofálnom rande naslepo sa single rodičia Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.
Vo filme Blended si zahrali aj Joel McHale, ako Laurenin exmanžel, Mark a Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids) ako jej najlepšia priateľka, Jen. Kevin Nealon a Jessica Lowe hrajú nadmieru romantický pár, tiež prázdninujúci v rezorte, a Terry Crews (The Expendables 2) bude na plátne rezortný spievajúci hostiteľ. (Continental film)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (495)

tron 

všetky recenzie používateľa

"Možno som tú situáciu nevyhodnotil správne." S Adamom nemám problém, mám ho vcelku rád. Dovolenka za trest je však skutočne za trest. Je strašne slabá. Inokedy máva Adam skvelé podporné postavičky, ale tu je to desivá bieda (dokonca aj tancujúci Terry Crews je skôr trápny, než rozkošný). Čo sa výpravy týka, asi nepoznám nudnejšiu a nezáživnejšiu filmovú výpravu, ako je africká. Akonáhle sa tam niečo odohráva, hrozne ma to nezaujíma (česť výnimkám - Lovci levov). Strašná je aj samovražedná dvojhodinová dĺžka. Pobavilo ma iba zopár running gagov (dievča si neustále mýlia s chlapcom, hoci čosi podobné mal Sandler už v 50x a stále po prvý raz) a hlášok ("Stojím pri vás, všetko počujem."). Komediálne scény pôsobia dojmom, že z nich niekto vystrihol posledné sekundy s pointou. ()

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Takové silnější tři hvězdy. Adamovi s Drew to vždycky moc sluší a tak nějak jim ten pár pokaždé věřím (příkladem budiž mnoho natočených filmů). Občas se tam mihnou nějaké dobré fórky, mezi které se zamotá klasický klišovitý příběh, na který jsme ale všichni určitě zvyklí. Velké + za Bellu Thorne - další nová oblíbená redheadka do mé sbírky. ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Komédia, ktorá nijako extra nepobaví, no našťastie (aj vďaka neokukanému africkému prostrediu) ani nenudí. Romantika podľa zabehnutej šablóny, ale tentoraz nie je Sandler až taký trápny, ako vo väčšine svojich filmov. Spomedzi jeho filmov by som to zaradil medzi tie lepšie, no celkovo ide len o čistý priemer. 50% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nakoniec celkom fajn komédia, ktorá bohužiaľ trvá zbytočne takmer až dve hodiny. Možno aj preto som mal dojem, že tých vydarených fórikov by v nej mohlo byť predsa len viac. Predvídateľné v každom okamžiku, čo ale vzhľadom na fakt, že obom hercom to spolu perfektne sekne, nijako zvlášť neprekáža. Ono aj štyridsiatnici s deckami ešte majú právo na plnohodnotný život a dokonca aj novú lásku. V živote to síce ide trochu komplikovanejšie než v Blended a filmoch s Adamom Sendlerom, ale ako taká opojná droga pre osamelých, prípadne opustených, ovdovelých atď. ľudí so štyrmi krížikmi na krku táto komédia chvíľkodobo môže zaúčinkovať. ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je docela hop. Dvojice Sandler a Barrymore je super a chemii mezi sebou mají. Vcelku velmi podobný námět jako u Zkus mě rozesmát (2011). Vdovec s dcerami a rozvedená matka se syny. Romanticky to funguje, humorem vlastně taky. Já se příjemně bavil. Jen na předchozí film s Aniston to prostě nemá. (55 %) ()

Galéria (119)

Zaujímavosti (22)

  • Stejně jako ve filmu Zkus mě rozesmát (2011) si i zde zahrála malou rodi Sandlerova manželka Jacqueline. Mohli jsme ji spatřit ve scéně, kdy jedna z matek v kroužku kreslení říká, že jí její dítě pořád tak trošku nenávidí, a Jacqueline jí na to odpoví, že se ráno probudila s polštářem u obličeje. (Tessx)
  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)
  • The Thatoo Harmony, skupina, ktorá vystupuje vo filme, je preslávená juhoafrická acappella známa ako Junior Mambazo. Skupina Hot Water z Kapského mesta a ich pieseň "Wamkelekile" je však jedinou juhoafrickou piesňou, ktorá sa objavila na soundtracku. (figliar)

Reklama

Reklama