Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 3

Recenzie (369)

campix 

všetky recenzie používateľa

Tučňáci byli bezpochyby jednou z nejzábavnější částí z animované série Madagaskar, a tak bylo jen otázkou času až vznikne i jejich samostatný film. Ten čas nadešel a do kin vtrhl další kasovní animovaný úspěch z dílny Dreamworks. Důležitou otázkou je zda budou tučňáci fungovat i ve velkém formátu s vlastním příběhem. Odpovědí je rozhodně ano, i když se o žádný velká zázrak nejedná. Jak jsme již zvyklý, tak řešení situací tučňáky je velice kreativní a efektivní. Bohužel se jim nedostalo kvalitního záporáka a celkově něčeho, co by je dokázalo odlišit od zbytku pelotonu. Zajímavá jména dabéru, naše oblíbené postavičky, bohužel se ale nejedná o nic zásadnějšího. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Docela vtipný animák o tučňácích. Možná jsem to čekal o něco lepší, ale jako spin-off Madagaskaru to stačí. Sledujeme jejich život už od samého začátku. Skipper, Rico, Kowalski a Vojín jsou opravdu povedená parta. Po jedné ze svých misí jsou uneseni zlou pomstychtivou chobotnicí jménem Dave. Podaří se jim utéct a jsou zachránění tajnou organizací jménem Severák. Společně tak bojují proti Daveovi a jeho šílenému plánu udělat ze všech tučňáků zrůdy. Nakonec je zachrání Vojín, který se pro všechny obětuje. Na konci se objevuje i střelený král Jelimán. "Rád bych s tebou zůstal, ale oženil jsem se s nebezpečím." :D ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $132miliónovTržby USA $83,350,911Tržby Celosvetovo $373,015,621Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,609,509 //počet predaných kusov 487,657Tržby za predaj DVD v USA $9,186,579 //počet predaných kusov 587,581║ trošku už taká premodernizovaná akčná Bondovka ako u animáku Autá 2 ale dobre, tučniaci sú využitý v slušnej tendencii, sype im to dobre, v rámci zábavnosti je sa na čom baviť aj keď to nedosiahne ani na jeden diel Madagaskaru, chobotnice a tím strážčov či čo to boli, boli trošku na silu vsadení do príbehu až tak sa tam nelahodili, tam sa mali tvorcovia trošku viac vyhrať aby bola lepšia kompaktnosť, miestami to pripomínalo tými prístrojami animák Ja, zloduch ale podobnosť a kopírovaním úspešných hitov sa asi len tak nevyhneme /videl v kine: 80%/ ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 2005 bol v USA natočený animovaný snímok "Madagaskar". Bol to rodinný kinohit, ktorý zarobil milióny dolárov, takže sa v priebehu nasledujúcich rokov dočkal ďalších pokračovaní. A nie len to. Dokonca aj patrička akčných tučniakov, ktorí sa tam objavili vo vedľajšej úlohe, dostala šancu zažiariť vo vlastnom celovečernom filme. V roku 2014 bol vyprodukovaný titul "Tučniaky z Madagaskaru". Tento vypočítavý, komerčný ťah sa vydaril. Pri animáku s týmito štyrmi svojráznymi, militantnými pingvinmi som sa celkom dobre pobavil. *** ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Mám z toho takové smíšené pocity. Tučňáky miluju (obzvlášť Vojína :)) v Madagascaru byli vždycky jeden z mých nejoblíbenějších prvků, a tenhle animák mi přišel pro ně až takový moc obyčejný. Jako zasmála jsem se, ale nepřišlo mi to moc originální. Na druhou stranu jsem ale prostě jásala, že se mi dostalo hodně Vojína. Takže za mě průměr 3* ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)
  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama