Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 1

Recenzie (369)

tron 

všetky recenzie používateľa

Nie je to zlé, niektoré scény a nápady super a vtipné, ale scenár nie je bohvieaký (zamilovaný tučniak, tučniak túžiaci po uznaní kolektívu), snímka miestami stagnuje a najmilovanejšie postavy zo série Madagascar obávam sa nedokážu utiahnuť celovečerák. Ani celovečerák za 132 miliónov dolárov (!). Dobrou aj zlou správou, že typická zbesilosť komanda sa pretransformovala do celého filmu. Neustále niekto kričí, uteká, padá, beží, lieta, vybuchuje, vrieska, prekrikuje sa, ťapká sa po zadku atď. Je to sranda, ale po tridsiatich minútach to začína byť mierne kontraproduktívne, nakoľko množstvo vtipov prebehne na pozadí dôležitejších udalostí a tak si ich prvý raz nevšimnete (spôsob, akým „prechádzajú“ po priechode pre chodcov). Je to hravé a šikovné, ale občas sa nezbavíte pocitu, že je toho (všetkého) predsa len už priveľa a bolí vás z toho hlava. ()

mortak 

všetky recenzie používateľa

Jo, beru, pobaví to skvěle, ale mimo honičku v Benátkách tu není až tak moc k zapamatování. V Madagaskaru to byla prostě sehraná partička, tady už je potřeba propracovat charakter každého ze čtveřice, což se až tak moc nedaří, i když Vojín nakonec dostane svoji chvilku slávy. A ten product placement je na mě až moc okatý, křup. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všetky recenzie používateľa

Samotní tučňáci jsou cool a super. Jejich protivník nenadchne, ani neurazí, naopak jemu podřízené jednotky chobotnic se mi líbily hodně (zajímavé charaktery) a byly nečekaným pozitivem. Konkureční tým vlka, medvěda, tuleně a sovy shledávám dost slabým článkem. Každopáně prťata se bavila a já také. Celkově slušný průměr. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Konečne sa tvorcovia Madagaskaru rozhodli dať vlastnú solovku aj tučniakom Kapitánovi, Pešiakovi, Ricovi a Kowalskému. Čo si budeme hovoriť, tučniaci sú cool, hlášky, akcie a ich reakcie sa na vás tak rýchlo sypú, že niekedy neviete na čom sa zasmiať skôr. Bohužiaľ príbeh a vedľajšie postavy až tak zaujímavé niesu, ale z veľkej časti vás tučniaci dokážu zabaviť. Slušná animácia, nápady, hudba a aj slovenský dabing sa podaril. Obľúbený soundtrack: The Penguins of Madagascar, Eudyptula Minor. 80% - 4* ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Od té doby, co se Pixar začal zhoršovat (aspoň mám ten pocit), tak se na ty animáky nedá dívat. Disney a WB totéž. DreamWorks však ne. Jen na ty jejich animáky se dá dívat. A o tom mě přesvědčil tento film. Místy je vtipný, ale že bych umíral smíchy to ne. Nápad není nic nového. Líbilo se mi, že se zde pracuje s dějem. A to dobře. Napětí se skutečně projeví, ale až u konce filmu. Atmosféra chladná. Jestli máte rádi Tučnáky z Madagaskaru, tak vám doporučuji se na to podívat. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama