Reklama

Reklama

Keď sa Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) spoznali, boli ich vzájomné city naozaj veľmi silné. Ale o desať rokov neskôr a s dvoma deťmi na krku by ich láska potrebovala trochu nakopnúť. Aby obnovili vášeň v ich vzťahu, rozhodnú sa nakrútiť video, v ktorom počas neprerušovaného trojhodinového nakrúcania vyskúšajú všetky polohy z knihy o sexe. Prečo nie, zdá sa to byť skvelý nápad. Až do momentu, keď zistia, že ich najsúkromnejšia nahrávka už akosi nie je súkromná. V stávke je ich povesť a veľmi dobre si uvedomujú, že stačí jedno kliknutie a budú obnažení pred celým svetom- a to doslova! (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer 3

Recenzie (440)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Rozmýšľam čo prinútilo starnúcu Cameron Diaz k takémuto úpadku a napadá ma myšlienka či už nie je pre ňu príliš neskoro ukazovať svoj holý zadok v takejto infantilnej zábave akou snímok rozhodne je.Hlavná pointa a síce vymazať home video plné sexu,môže byť miestami sranda,ale nie u mňa.Klasická plytká americká zábava pri ktorej hrozí odumieranie mozgových buniek.Odporúčam,ale len s Rizikom. ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúca prvá pol hodinka filmu, ktorá ma nesmierne bavila a tá by bola za oveľa viac hviezd. Po prvej pol hodine prichádza totálny odpad a možno s prižmúrením všetkých očí na pančuchách (som muž pančuchy nenosím) jednohviezdičkové peklo. Keď som pozeral film začal som uvažovať či ten scenár a to čo sa vo filme dialo nenapísalo to malé dievčatko čo tam hralo. Potom mi bolo jasné, že nemohlo, nedalo by tam toľko trápností so psom a kokaín atď proste nápady, na ktorých sa dúfam nesmeje nikto. Bolo mi hneď jasné, že Jason Segel a 100 krát vyretušovaná Cameron Diaz nebudú spolu tvoriť pár čo by človek cítil, že sa k sebe hodia, cítil by medzi nimi nejakú chémiu. Nakoniec ten pár až tak nevadil ako tak "......" (domysli si svoju nadávku) napísaný film. Najhoršie vymyslená postava akú som za posledné roky videl je tá, ktorú hral Rob Lowe. ()

Reklama

luka4615 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jak v jedné větě popsat tento film? Olbřímí reklama na produkty značky Apple s vyhořelou "herečkou" Cameron Diaz která už očividně ztratila i poslední špetku soudnosti, totálně trapné gagy a vtipy o ničem a v neposlední řadě naprosté nepochopení nad účastí herce Jasona Segela, který jen křečovitě omílá své grimasy a pózy tak dobře známé z HIMYM. Nepamatuji si, kdy jsem naposledy litoval tak moc toho času který jsem vynaložil na sledování nějakého filmu. Naprosto zbytečná, nudná a trapná záležitost, která snad potěší jen ty, kteří nemají ani páru o tom co je to kvalitní komedie, a těch posledních pár fanoušků "herečky" Cameron Diaz. PS: Ne vážně, měla by s tím "herectvím" už seknout. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Na tenhle film jsem chtěla jít do kina, říkala jsem si, že spojení Jasona a Cameron ve filmu bude prostě skvělé. Ano Jason a Cameron jako pár k sobě jdou, ale to je na celém filmu asi ta nejlepší věc vůbec. Zápletka filmu o tom, že si jen tak pro zpestření natočí domácí porno video a pak se ho snaží rychle smazat z webu se mi zdá dost chudá a nudná. ()

claudel 

všetky recenzie používateľa

Lepší a vtipnější než Sousedi, ale žádná sláva. Začátek zábavný, pak už je to směsice trochu povedených, téměře nepovedených a nepovedených scén, z nichž některé jsou nadbytečně dlouhé. Dalo se na to dívat, když ještě srovnám se Sousedy, tak pár Segel-Diaz je mnohem přirozenější a uvěřitelnější než Rogen-Byrne. Sečteno a podtrženo, letos mi chybí kvalitní komedie typu Millerovi na tripu. Američani, běžte se poučit do Francie a Německa, jak se točí vtipné komedie. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Nicholas Stoller měl obsadit křeslo režiséra, ale později musel odstoupit kvůli nabitému kalendáři. (Cheeker)
  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama