Reklama

Reklama

Kanibalové 2

  • Taliansko La montagna del dio cannibale (viac)
Trailer

Tento kmen žije v horách uprostřed ostrova. Nejvyšší vrchol nazývají Horou kanibalského boha. Na jejím vršku je svatyně šamanů, kteří provádějí posvátné lidožroutské obřady. Susan však nechce nikdo doprovázet, a proto se musí na cestu do hor vydat pouze s několika přáteli. Na Novou Guineu přijíždí manželka známého cestovatele Susan. Hledá manžela, který je již několik měsíců nezvěstný. Domorodci jí vyprávějí o zvláštních indiánech, kteří uctívají svého boha lidskými oběťmi. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

warv

warv (hodnotenie, recenzie)

hm sracka ! chtel asi udelat sokujici humus (napr. mrdat prase )  moc jim to nepovedlo :D zadny dobry postavy ! ten chlap co nema horny rty mi zdal ze neumi hrat !

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnotenie, recenzie)

Žralok - Podľa mňa im to je úplne jedno. Hlavne išlo o to, prilepiť niečomu úspešnú nálepku Kanibalové a participovať tak na predchádzajúcom úspechu. Čo na tom, že tie filmy vôbec spolu nesúvisia, hlavne že sa bude o niečo lepšie predávať.

Žralok

Žralok (hodnotenie, recenzie)

Co se týče českýho názvu. Mně se nejvíc líbí že film Kanibalové byl natočenej v roce 1980. Zatímco Kanibalové 2 v roce 1978. Tudíž o dva roky dřív. Když už ty idioti co to překládaly neumí italsky nebo anglicky tak by se mohly alespoň podívat na rok natočení.

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnotenie, recenzie)

Podľa tunajšieho hodnotenia je jasné, že toto nie je film pre každého, dokonca ani fanúšikom žánru nemusí zachutiť ak na neho nie sú naladení. Porovnávanie s Deodatovým filmom v niektorých tu nachádzajúcich sa komentárov je zhola scestné. Napríklad – „Navyše nemá s Deodatovým filmom spoločné zhola nič.“ WTF, a prečo by mal? A podobné vetičky. Nechápem prečo sa niektorí tak držia toho českého distribučného názvu, blbého distribučného názvu, a vytýkajú filmu že je iný. Ak by to vyšlo pod názvom Horúce kanibalské strely bolo by vytýkané Ursule Andress, že v niektorých scénach pôsobí mužnejšie ako Charlie Sheen? A tým pádom je to sračka, pretože to sa MUSÍ podobať aj keby čo bolo? Netreba to vôbec zrovnávať po obsahovej stránke si myslím. La Montagna del dio cannibale je úplne iný kanibalský film!

choze

choze (hodnotenie, recenzie)

Ano, zajímavé je pozadí českého distribučního názvu Lenziho CANNIBAL FEROXU (Ženy od hluboké řeky). Ten je odvozen od australského distribučního názvu Woman From Deep River, kterým se australský distributor snažil přiživit na předchozím Lenziho kanibalském snímku MAN FROM DEEP RIVER (1972), který vlastně celý kanibalský žánr odstartoval.

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnotenie, recenzie)

Tieto preklady filmov sú strašné, a to nie iba u tohto filmu ale celkovo. Prečo to nemôžu preložiť normálne.

Reklama

Reklama