Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Česko S láskou, Rosie (viac)
Trailer 1

Vedecké výskumy tvrdia, že ak sa ľudia poznajú už ako malé deti, niečo im bráni, aby sa do seba v dospelosti zamilovali. Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin), hrdinovia romantickej komédie S láskou, Rosie, sa poznajú už od škôlky. V čase prvých lások a sexu spolu svoje zážitky patrične preberajú. Tomu druhému to ale nie je vždy úplne po chuti. Prečo? Nech je to ako chce, Rosie zostáva v Dubline, zatiaľ čo Alex ide na Univerzitu do Bostonu. Medzi nimi stojí oceán a v priebehu života aj iné vzťahy, aféry, dokonca iné manželstvá, záväzky a deti. Na oboch čakajú bláznivé a zábavné momenty, občas sa stretnú a spadnú spolu do bazéna a potom zase vplávajú späť do svojich životov. Rosie dokonca nechtiac dohodí Alexovi ich bývalú spolužiačku za ženu... vtedy by sa asi najradšej prefackala. Jednoducho, život nie je vždy taký, aký očakávame a niekedy sa pravá láska nenaplní v správnom čase... (TV Markíza)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (494)

mm13 

všetky recenzie používateľa

Ešteže to slečne Lily Collinsovej tak sadlo, bola presvedčivá v každej polohe svojej komplikovanej postavy. Má tam pekných pár momentov, ktoré zarezonovali, celkom jej držím palce do ďalších výkonov. Inak ale režisér zlyhal na celej čiare; nepriznal si totiž, že točí blbinu a hustil do toho zdanie o hĺbke namiesto nadhľadu. Výsledok je preto, ako inak, rozpačitý. O všetkom trápnom a infantilnom klišé okolo (filmového) sexu sa ani nebavme. Ale ako celok sa to (hlavne vďaka Lily) prežiť dalo. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Vyzerá to ako milá romantická komédia. Mám s ňou len dva problémy - prvý je - že obidva hlavný protagonisti sú pekní. Ťažko im uveriť nejaké emócie, keď sú castingovo osadení účelovo. A to je v zásade problém väčšiny podobne ladených filmov... Chýba mi trochu doba filmov typu: Keď Harry stretol Sally. Druhá vec je zbytočné naťahovanie. Hlavný hrdina vymení zbytočne veľa dievčat z ktorých máloktorá vyzerá normálne. U hlavnej hrdinky rovnako. A s každým stretnutím a s pribúdajúcim časom sú tieto zvraty a dôvera v šťastných koniec menej pravdepodobné. Ale to by bolo len v realite. Vo filme je naivita očividne vítaná. A keď ste hlúpa postava čo sa nevie normálne porozprávať a potrebuje aby prešlo veľa vody pod mostom, aby si priznala čo vie - tak je to skôr výhoda. Znesiteľná jednohubka s príjemnou Lilly Collins a niekoľkými výbornými vtipmi. Inak rutina. ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

S láskou, Rosie je neuvěřitelně milý snímek, disponující nadmíru sympatickým obsazením, který na jednu stranu působí neskutečně romanticky, zatímco na druhé straně je spíše takový ten hořkosladký nádech, přičemž divák (nebo alespoň já) celou dobu napjatě sleduje, jak se bude děj filmu vyvíjet, a jestli všechno dopadne tak, jak má (nebo by mělo). Bavilo mě sledovat, jak se obě hlavní postavy vyvíjely, a kam je vedly jejich životní cesty. Zkrátka pěkný film, který divákovi jak vykouzlí úsměv na tváří, tak mu nažene nějakou tu slzu do očí. ()

Aky 

všetky recenzie používateľa

Film nabitý emocemi. Problém háklivosti teninké linie mezi láskou a přátelstvím mezi mužem a ženou se tak často neobjevuje. Je dost těžké utrefit přesné dimenze a vyžaduje odvahu se do toho pustit. Příběh je vedený docela vynalézavě, a byť od počátku tušíte, kam nutně směřuje, cestou se dočkáte několika opravdu nečekaných zvratů. Příjemné překvapení. ()

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

To byl ale horor! Ve smyslu, že to neustálé "míjení" byl horor sledovat. :) Ale úplně chápu, že tohle je jedna z oblíbených novodobých romantických "klasik". Osobně to pro mě byla příjemná, i když nervy drásající, podívaná se sympatickou Lily Collins. A jak (volnou citací) říká jedna z vedlejších postav, je fajn se podívat na zpackané životní volby a osudy Rosie a pomyslet si "můj život možná vůbec není tak zlý, jak si myslím". Jó, perspektiva! Moc příjemná romantika, kterou lze vidět i opakovaně. ~(4,3)~ ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (13)

  • Ačkoliv jak Alex (Sam Claflin), tak Rosie (Lily Collins) pocházejí z Dublinu, Rosie stále Alexe nabádá (aspoň podle titulků), aby se choval jako Angličan. Což by asi Ir neakceptoval. (Robbi)
  • Film vznikl podle románu "Kde končí duha" od irské spisovatelky Cecilie Ahern, která se ve filmu objevila v malé roli. (jenik71)

Reklama

Reklama