Reklama

Reklama

Annie (Quvenzhané Wallis), ktorú jej rodičia ako malú opustili s prísľubom, že sa pre ňu jedného dňa vrátia, strpčuje život jej zlá pestúnka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Keď sa ale za veľmi transparentných okolností odhodlaný podnikateľ a kandidát na pozíciu starostu New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na odporúčanie svojej geniálnej viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a prefíkaného poradcu Guya (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujať, jedná sa o krok, ktorý jej zmení celý život. Stacks je presvedčený o tom, že je pre Annie spásou, ale vzhľadom k jej sebaistej a vždy optimistickej povahe je celkom pokojne možné, že tomu bude presne naopak. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (74)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Já tak nějak nevím, co bych na tomhle filmu měl chválit. Kromě hereckých výkonů, které jsou u muzikálu samozřejmostí, tu vlastně nic jiného není. Cameron Diaz tu sice hraje trošku mrchu, ale ne zase tak moc, abyste si ji museli pamatovat. Skoro to spíš vypadá jak kdyby tenhle film natočili kvůli Quvenzhané Wallis, která se tu předvádí jak poctivá malá cácora se vším všudy. Hudebně nezajímavé, příběhově americky přehnaně nadšené. Výsledek ale totálně o ničem a nebýt herců, bylo by to totální dno. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

O tom že ide o Americkú morálnu zlátaninu, asi nemusím ani hovoriť. K televíznej obrazovke ma ale zlákal fakt, že má táto muzikálová rodinná story v celku dobré herecké obsadenie. Veď kto by už len netúžil započuť v speváckom prejave takú Cameron Diaz alebo Jamieho Foxxa. Príbeh ide trocha nabok ale do popredia sa dostáva nami tak milované americké pozlátko o morálke, vzťahoch a šťastných koncoch, šťastných príbehov. Ak by nešlo o muzikál asi by bolo moje hodnotenie oveľa horšie ale nakoľko v muzikály sme zvyknutý, že to čo vidíme by malo uhnúť z cesty tomu čo počujeme,, rozhodol som sa nebiť tak prísny a na základe dobrého vedomia a svedomia udeliť malej Annie, trocha vyššie hodnotenie. 66% ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $65miliónovTržby USA $85,911,262Tržby Celosvetovo $139,840,525Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,252,912 //počet predaných kusov 278,355Tržby za predaj DVD v USA $9,357,186 //počet predaných kusov 527,704║ Cameron Diaz tak to je čistý otras, tá by to fakt mala už zabaliť a nie stále strašiť vo filmoch, ináč to celkom ušlo aj keď vyumelkované to bolo dosť /55%/ ()

Compote odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle jsem měla problém i dokoukat. Příběh malé černošky,sirotka, která nabyde svého amerického snu. A do toho si zpívá a zpívají i ostatní. A to o všem, naprosto o všem. Klidně by tam mohla být píseň ve stylu "tak je zase raníčko, namažu si chleba s máslem- a k tomu si dám kafíčko"..."a potom půjdu na záchod, co je orientován na východ"..."do školy už musím jít, nebo trable budu mít"..." Jestli tenhle film uvidím někdy čirou, nešťastnou náhodou znovu, tak se zároveň oběsím a vyskočím z okna" - >což se sice nerýmuje, ale je to tak. ()

kareen 

všetky recenzie používateľa

Annie je dokonale předvídatelná rodinná pohádka o tom, kterak osiřelá malá dračice a samotářský byznysmen ke štěstí a nové rodině přišli. V tomto směru jsou karty rozdány celkem jasně, ale tím, že si to sympaticky nehraje na něco, co není a také díky faktu, že si jak Cameron Diaz, tak Jamie Fox své postavy, zmalované, zahořklé čarodějnice a odměřeného, napraveného milionáře zahráli evidentně s velkou chutí (takže to bylo sem tam i vtipné), tak jsem se u toho docela nenáročně pobavila a ještě si připomněla pár hezkých (i když převzatých) písniček. Čehož si cením na lepší tři hvězdičky. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Keď William Stacks (Jamie Foxx) vezme deti do kina, mená hlavných hrdinov filmu sú Andrea Alvin a Simon Goodspeed. Andrea McArdle hrala Annie v muzikáli na Broadway. Goodspeed je divadlo, kde sa konala predpremiéra muzikálu "Annie" predtým, ako ju začali hrať na Broadway. (megajalec)
  • Do role p. Hanniganovej sa uvažovalo o Sandre Bullock, ale odmietla to kvôli tomu, že neznáša muzikály a prisahala, že nikdy v žiadnom nebude hrať. (megajalec)

Reklama

Reklama