Reklama

Reklama

Úspešný právnik Hank Palmer (Robert Downey Jr.) dostane správu o tom, že zomrela jeho matka. Z veľkomesta sa preto vracia po dlhej dobe naspäť domov, kde prežil detstvo a kde dodnes žije aj jeho odcudzený otec, dlhoročný malomestský sudca Joseph Palmer (Robert Duvall). Ten je podozrivý zo spáchania vraždy. Palmer sa rozhodne, že aj napriek komplikovanému vzťahu s otcom zistí pravdu a v priebehu pátrania obnovuje spojenie s rodinou, od ktorej pred rokmi odišiel. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

Za mě skvělej film. A vzhledem k tomu, že nebyl o právu ani o soudním procesu samotném, je úplně jedno, jestli něco přeložili dobře nebo ne. Není to důležité. A osobně pro mě by to nebylo důležité ani ve filmu, který by se točil pouze okolo procesu. Není to dokument. ;)

BMW12

BMW12 (hodnotenie, recenzie)

66pepo66

Není to zas tak zlý :) Ale musím uznat, že mě také štve, že Downeyho v každém filmu dabuje někdo jiný...

martin1991

martin1991 (hodnotenie, recenzie)

L_O_U_S , hero_bk

Zato že niekto preloží jedno slovo trochu inak to nezodpovedá realite? Chcel by som vidieť ako by ste presvedčili kvantového mechanika aby niekomu poradil s dabingom... To je nemožné, nato by sa musela vytvoriť zvlášť organizácia ktorú by ste asi financovali vy :)

martin1991

martin1991 (hodnotenie, recenzie)

hero_bk

Pretože to nikoho nezaujíma, možno tak právnikov. neviem si predstaviť že by si teraz ku každému filmu k dabingu volali aj špecialistov na danú tématiku... dabujem film o Stephenovi Hawkingovi tak si mám zavolať nejakého fyzika? určite by som sa pokúsil financie vložiť do niečoho viac prospešného pre široké publikum.

na príspevok reagoval L_O_U_S, hero_bk

hero_bk

hero_bk (hodnotenie, recenzie)

Proč si proboha k tomu dabingu nemůžou vzít nějakýho právníka, aby jim zkontroloval, jestli tam nemají nesmysly? Např. rozsudek nenabývá platnosti, ale právní moci; petition for dismissal není petice za propuštění, ale žádost o propuštění... A takových nesmyslů tam bylo víc, jako právník jsem u toho dost trpěl...

na príspevok reagoval 66pepo66, martin1991

66pepo66

66pepo66 (hodnotenie, recenzie)

Fuh, tak cesky dabing je priserny. To si robia srandu alebo nie su schopni vybrat niekoho na ten dabing normalne? Ten dabing Downeyho je proste priserny!

na príspevok reagoval Stallone, BMW12

martin1991

martin1991 (hodnotenie, recenzie)

Na konci som vážne čakal že ukážu ako sa to vlastne stalo, no dosť ma sklamali...

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Celý film je napísaný a postavený na fantastických hereckých výkonoch. Niektoré scény, hlavne sudcova výpoveď, ako svedka, je brilantná. Avšak, ja by som ocenil svižnejšie tempo, pretože miestami som sa začínal trochu nudiť.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnotenie, recenzie)

mad_ness

jo, tak když se jeden upíše Marvelu, už je to těžký, no. Ale jako Tony je stejně nejlepší role jeho kariéry (komiksový geek prehovoril), takže..

Ale možná to bude dobrý film, jen ten režisér moc dobře nevypadá :)

na príspevok reagoval mad_ness, canucks333

mad_ness

mad_ness (hodnotenie, recenzie)

TheDarKnig

mal, nehádam sa, aj Sólista mal v 2009, ale inak to boli filmy, ktoré na mňa hučali zovšadiaľ... no a ešte ten skvost so Zachom Galifťšťrfhrttzujztuks .. :D

na príspevok reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnotenie, recenzie)

mad_ness

pokud beru hranici těch 6 let, tak to je 2014-6 = 2008 a jsem si zcela jistý, že Tropic měl premiéru 2008 :) To si pamatuji jako krásné období mých počátků u filmu :)

na príspevok reagoval mad_ness

mad_ness

mad_ness (hodnotenie, recenzie)

TheDarKnig

Tropic Thunder bolo skôr, Sherlock, ok, ale toto vyzerá byť niečo úplne iné, fajn dráma, kde snáď konečne nebude za takého arogáča :)

sackrebleu

sackrebleu (hodnotenie, recenzie)

Vo filme si zahrá i jedna z mojich obľúbených herečiek Melissa Leo (aj keď z nejakého neznámeho dôvodu tu v obsadení ešte stále nie je uvedená) a keď sa k tomu pridá Downey Jr. po rokoch konečne vo vážnej úlohe, tak mi neostáva nič iné, len sa na tento film veľmi tešiť. :-)

Haretix

Haretix (hodnotenie, recenzie)

Robert jako právník, to si nechám líbit. Navíc herci ve vedlejších rolích jsou kvalitní standart. Kdyby to bylo aspoň trochu podobné kvalitou filmu Den zrady ;)

Súvisiace novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (viac)

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

24.03.2013

„Komediální drama" The Judge, kterým se vrací na scénu režisér Nesvatbových a Rytířů ze Šanghaje David Dobkin, už loni v dubnu získalo do hlavní role Roberta Downeye Jr. Téměř po roce začíná projekt… (viac)

Reklama

Reklama