Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Krimi

Recenzie (154)

plagát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Má to byť v červených číslach, wankers! Čo sa vám zase nepáči vy kajnšmetkeri...

plagát

Šťastné údolí (2014) (seriál) 

Prišla som kvôli Nortonovi a jeho od prirodzenia severnému prízvuku a aj som kvôli nemu ostala. Ale hej, aj miniséria môže byť.

plagát

Grantchester (2014) (seriál) 

James Norton is a fucking SNACK! Bye.

plagát

Po životě (2019) (seriál) 

Lenže... Deadly Sirius nemá prekrásnu Brandy. Najviac sa mi aj tak páčia reakcie ľudí, ktorí tvrdia, že je to príliš depresívne. Seriál o trúchlení a depresii je depresívny a smutný. Absolútne nečakané. Už len to príliš... akoby sa človeku s depresiou dalo povedať, aby bol taký láskavý a nebol AŽ TAKÝ depresívny. Pre Krista Boha ľudia... Anyway, okrem jednej výhrady k tomu, ako príliš rýchlo sa na môj vkus pozviechal, to bol brutálny zásah do tej ničoty a prázdnoty, keď človek jednoducho nie je schopný cítiť sa šťastný.

plagát

Dobrý doktor (2017) (seriál) 

Kiddo z Neverlandu a Továrne na čokoládu veľmi oslovil a je vidno, že je do toho zaangažovaný viac, ako len herec. A výborný soundtrack, lebo zahrali aj Oasis, that's right.

plagát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Scenár plytký, autenticite sa minuli a Boh zavaruj, lebo predramatizovali už tak gýčovitú ošumelosť, no ne-ho-ráz-ne! Akoby tvorcovia prahli po ocenení za najlepší pôvodný scenár a podobné vágne sračky v kategóriách na nominácie. Anyway, ide proste o jednu z najlepších brutálnych, pestrých a excentrických audiovizuálnych, KONVENČNÝCH šouiek, ktorá splnila svoj účel, pre mňa osobne a evidentne aj pre tisíce ďalších ľudí, pretože zaujala už len tým, aby si to niektoré z ufňukaných bitches aspoň pozreli. Rami Malek si nadrel riť a to má fajn, lebo zachytenie legendárnej esencie akou bol Freddie je asi nemožné, ale ak s tým boli Brian s Rogerom spokojní, who am I to judge?

plagát

Rýchlo a zbesilo 7 (2015) 

Je treba povedať, že u ľudí, ktorí tieto filmy nepozerajú kvôli bicepsom a výfukom a ešte sa sťažujú na "PRIVEĽA" trieskačiek a akcie a na nedostatočný scenár, je chyba len na ich strane a to je fakt. Dwayne Johnson, Mark Sinclair a Jason Statham by sa počas celej stopáže pokojne mohli naháňať v Reliant Robinoch po kruhovom objazde a ja by som si aj tak prosila predĺženú verziu. Čaute.

plagát

Polícia Chicago (2014) (seriál) 

Po všetkých detektívkach a kriminálkach, kde 50% času zaberali detailné zábery na odlepovanie odtlačkov prstov a rozbor balistiky je fajn pozrieť si echt policajnú robotu, kde sa rieši surový a aktuálny zločin. Serióznosť, nenútené twisty a fakt pozerateľné napätie na čele s jedným s najkrajšie sa vyvíjajúcim charakterom. Aj Fire aj Med majú vo vedúcich pozíciách výborné postavy, ale Hank Voight je proste nádhera. Gúd džob Chicago!

plagát

Mamma Mia! 2 (2018) 

Andy García & Colin Firth... have mercy!