Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 208x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Strašne umelé. Silená zábava, akoby oslavovali silvestra pri natáčaní vopred niekedy v polovici októbra. So Slovenskom nemá súťaž nič spoločné, len to, že sa tam hovorí po slovensky. Jedna hviezda aspoň za pohotovú Adelu, ktorá aj z vyložene trápnej situácie dokáže vyťažiť záblesk vtipu. Dano, vráť sa do Partičky. ()

sehe odpad!

všetky recenzie používateľa

Ježiši Slovensko.Hruza na RTVS.Neprimerana zábava,stupidne otázky,desiva gycova scéna,nevitazia znalosti,ale šťastie v kruteni kolieska,Nikodym tancujúci za cipkovanym pultikom a mám pocit,že všetci sutaziaci museli,byt pod vplyvom alkoholu,aby sa tak odviazane správali.Pozerala som raz v nemom uzase a uz nikdy nezopakujem. ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Toto je výborný koncept a aj spracovanie je na dostatočnej úrovni zábavnosti a nápaditosti... akurát, čo ja v lepšom nechápem (alebo chápať nechcem) a v horšom ma to irituje, je skutočnosť, že prečo musia byť súťažiacimi známe osobnosti a nie normálni ľudia alebo hocikto ? Pretože je to potom akože zábavnejšie ? Prečo musia byť všade tie isté ksichty ? Zapnem telku a už sa na mňa niekto z nich škerí, tieto persóny, ktoré nemusím viac či menej, ktoré majú tuto u nás akože patent na humor a ktoré si už dávno urobili z televízneho priestoru svoju obývačku.. ()

GalaktikHero odpad!

všetky recenzie používateľa

V súťaži o vrchol trápnosti by táto pseudorelácia asi vyhrala celosvetovú súťaž. Pohľad na naše prepytujem "hviezdy" a ešte raz prepytujem "šoubiznisu" je žalostný, smutný a normálnemu človeku obracia žalúdok ako po pančovanom burčiaku. Páni herci nám vymierajú a zostáva toto PANOPTIKUM. Ešte že máme aspoň pár športovcov, ktorí nám vedia urobiť radosť. ()

mirika39 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zakaždým, keď nedopatrením zahliadnem A. Banášovú, a začujem jej trápny humor, mám pocit na dávenie. Ale ako tak pozerám, v tomto programe sa zišla umelecká spodina, takže o trápny humor nie je núdza. Nuž ale, keď už si úbohý slovenský divák musí vybrať medzi reláciami tohto typu, reality šou alebo nekonečnými slovenskými telenovelami, vyberie si radšej menšie zlo. Ja si hold, radšej otvorím knižku... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené