Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 207x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

JohnyD 

všetky recenzie používateľa

Televíziu zapínam len výnimočne, ale ak som v piatok doma, tak si nezabudnem pustiť Milujem Slovensko. Konečne niečo pri čom sa človek zabaví a niekedy niečomu aj priučí z histórie/geografie/.... Slovenska. Naviac je to bez reklám a rýchlo to utečie. A fandím mojej platonickej láske Adele Banášovej, škoda toho nedotiahnutého formátu. 6/10. ()

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Formát, ktorý sa hodí maximálne ako oddychovka na prevetranie hlavy, ak nie rovno jej vymytie. Na Dangla a Polnišovú som alergický už od čias rádobyvtipnej Partičky a Nikotín ako moderátor od Milionára riadne klesol. Toto za 67 minút môjho času nestojí, to si už rovno pustím Teletubbies a otvorím fľašku Absintu, bude to mať rovnaký účinok. Mám rád Slovensko, no toto je pľúvanec do tváre diváka. ()

Reklama

Monicina 

všetky recenzie používateľa

Kedysi pozerateľné. Ale postupne ma to začalo nudiť. Nikodým je skvelý moderátor, ale celé roky sa nemenili jednotlivé súťaže až som to prestala pozerať. A nezachránili to ani dvaja noví moderátori, jeden diel mi stačil vzhliadnuť a nikdy viac. Tvorcovia relácie si totiž neuvedomili, že výmenou moderátotov nič nezmenia. Treba zmeniť obsah a štruktúru programu, dať úplne iné súťaže!!! Takže za mňa 4 hviezdičky za prvé roky vysielania a nula za posledné dva roky. ()

Generi 

všetky recenzie používateľa

Začalo to ako veľmi príjemný formát televíznej zábavy. Posledná séria už ale lezie na nervy všetkým - moderátorovi, Adéle a hlavne agilnému a oprsklému Danglovi, ktorý je už zlý aj na chudákov divákov, ktorí za nič nemôžu. Najvyšší čas skončiť, pretože už i hostia sú x- krát recyklovaní a okukaní, všetko násilné a divák sa ani teoreticky nemá nad čím zabávať, keď sa nebavia ani súťažiaci. Takže novú sériu už NIE !!! ()

blackperseus 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím ako svoj prvý a zrejme posledný CSFD artikel takéhoto súťažno-zábavno-televizneho charaktera - len z toho dôvodu, že som videl viac ako jeden diel (výnimočne), vždy v repríze v sobotu ráno, keď som si upíjal z whisky proti piatkovej opici. Od odpadu to ale naozaj zachránila iba tá whiska. A Samuel. ;-) ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)
  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)

Reklama

Reklama