Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Reality-TV

Relácie (9)

Milujem Slovensko

Milujem Slovensko (2013)

Výborný program, ktorý je rozhodne ako uliaty pre štátnu televíziu. Všade usmiate tváričky, vtipné situácie (niekedy sú vyrobené fakt spontánne), zhovorčivý moderátor, spomienka na 80 roky a kvíz aj z dnešného sveta. A prečo nie? Fakt som sa v oboch častiach výborne bavil a možno budem nakoniec tomuto programu "holdovať" :).

Duel

Duel (2006)

Perfektná relácia, pri ktorej si každý deň prevetrám hlavu, niečo nové sa naučím, uvoľním sa a zasmejem sa. Každý deň pozerám túto reláciu preto, lebo má v programe Jednotky svoje pevné miesto ..., patrí tam. Gregor Mareš je skvelý moderátor, ktorý tu tiež patrí; otázky - sú skvelé :). Čo viac potrebujete?

5 proti 5

5 proti 5 (2007)

Andrej Bičan a jeho vtipné epizódy relácie s názvom 5 proti 5. Na začiatok veľmi dôležité upozornenie! Pri programe veľmi nerozmýšľajte a UVOĽNITE SA!/ Keď už sme pripravení tak pozerajme. No a prečo nie, no a prečo nie s úsmevom na tvári? Odo mňa ****.

Galileo

Galileo (2012)

Ľudia, prečo odsudzujete tento program? Lebo to moderuje otrasný Nykodým? No je pravda, že ani ja ho nemusím :), ale program ako sám o sebe je perfektný. Každý deň sa teším na reportáže Jana Schwidereka a jeho kolegov. Veď ako by sme vedeli čo treba robiť, keď stretnete krokodíla, ako by ste videli skvelých akrobatov a ako by ste si "frajersky" zaviazali šnúrky? S týmto programom STV som maximálne spokojný, preto *****.