Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 207x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

mirika39 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zakaždým, keď nedopatrením zahliadnem A. Banášovú, a začujem jej trápny humor, mám pocit na dávenie. Ale ako tak pozerám, v tomto programe sa zišla umelecká spodina, takže o trápny humor nie je núdza. Nuž ale, keď už si úbohý slovenský divák musí vybrať medzi reláciami tohto typu, reality šou alebo nekonečnými slovenskými telenovelami, vyberie si radšej menšie zlo. Ja si hold, radšej otvorím knižku... ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát súťaže je síce obstojný a zaujímavý - ale to je zrejme jediné, čo by sa dalo na tejto show vyzdvihnúť (za to je tá 1*). Stále dokola to isté - team Dangl vs. team Banášová - súťažia o to, kto sa bude viac predvádzať a kto trepne väčšiu kravinu, čomu moc nepomáha ani smerácky posluhovač Nikodým. Niekedy až žasnem ako pri tej hre s podávaním si toho balíka preukazujú tie celebritky svoj prehľad, ktorý je väčšinou veľmi biedny. No a Tomečkove spevácke "kvality" sú posledným klincom do rakvy celej veľkolepej show. ()

Reklama

Santino7

všetky recenzie používateľa

Všeobecne síce takéto "zábavné" šou takmer vždy a bez výnimiek ignorujem, no táto ma predsalen niečím zaujať dokázala a skoro zakaždým, keď v danom čase nemám čo na práci a v televíznom programe nenájdem nič lepšie, táto alternatíva je pre mňa relatívne prijateľnou (a občas aj vyložene vítanou). Jasné, vo svojej podstate je to fraška ako hrom, to som zaregistroval hneď (to pretvarovanie sa a úsmevy nasilu na každučkú stranu v podaní Nikodýma, Banášovej, Dangla a spol. moc nemusím, irituje ma to, rovnako ako i doprovodná zvučka a pesnička, ktorá v závere odznieva žiaľ so železnou pravidelnosťou), no samotné súťažné otázky/úlohy zamerané výlučne na veci týkajúce sa našej krajiny (všeobecný prehľad, zaujímavé informácie, kultúrne okienka atď.) predsalen majú čosi do seba, sú podľa mňa zaujímavé, niektoré dokonca náučné, a teda mi už spomínané mínusy celkom solídne kompenzujú. Čiže aj keď to možno vyznie zvláštne, mne osobne táto šou aj so všetkými svojimi neduhami vcelku vyhovuje a jej občasné absolvovanie v rodinnom kruhu je pre mňa takou príjemnou zmenou. ()

Monicina 

všetky recenzie používateľa

Kedysi pozerateľné. Ale postupne ma to začalo nudiť. Nikodým je skvelý moderátor, ale celé roky sa nemenili jednotlivé súťaže až som to prestala pozerať. A nezachránili to ani dvaja noví moderátori, jeden diel mi stačil vzhliadnuť a nikdy viac. Tvorcovia relácie si totiž neuvedomili, že výmenou moderátotov nič nezmenia. Treba zmeniť obsah a štruktúru programu, dať úplne iné súťaže!!! Takže za mňa 4 hviezdičky za prvé roky vysielania a nula za posledné dva roky. ()

VojinRyan 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe konečne niečo z našej produkcie, čo má svoju originalitu. Výborne ma prekvapil nápad urobiť šou, ktorá nás prevedie históriou Slovenska zo všetkých kútov a rohov, ako sa len dá. A to som rád, pretože sa človek dozvie niečo nové a opäť si pripomenie, čo už kedysi dávno vedel. A v podaní kapitánov Adely a Dana si to drží dobrú úroveň. Čo hodnotím kladne je nápad, originalita a kupodivu vtipnosť programu a s ľahkým nadhľadom, kde nechajú občas aj nepodarené zábery. Hostia niekedy vtipný niekedy ani nie. Ale nato, že je to s našej produkcie tak klobúk dole. 70% - 4*. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)
  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)

Reklama

Reklama