Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 208x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Strašne umelé. Silená zábava, akoby oslavovali silvestra pri natáčaní vopred niekedy v polovici októbra. So Slovenskom nemá súťaž nič spoločné, len to, že sa tam hovorí po slovensky. Jedna hviezda aspoň za pohotovú Adelu, ktorá aj z vyložene trápnej situácie dokáže vyťažiť záblesk vtipu. Dano, vráť sa do Partičky. ()

chup44 

všetky recenzie používateľa

Problémom tejto show sú, ako vo väčšine show, hostia... Tí najzábavnejší sa minuli v prvých epizódach, bohužiaľ. Na druhú stranu, niektorí vedia prekvapiť. Adela a Dano sú vpohode, Nikodým to zvláda dobre, hodí sa tam ale aj tak mám na neho svoj názor... Zatiaľ lepšie 3 hviezy, dá sa na tom zasmiať :-) ()

Reklama

VojinRyan 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe konečne niečo z našej produkcie, čo má svoju originalitu. Výborne ma prekvapil nápad urobiť šou, ktorá nás prevedie históriou Slovenska zo všetkých kútov a rohov, ako sa len dá. A to som rád, pretože sa človek dozvie niečo nové a opäť si pripomenie, čo už kedysi dávno vedel. A v podaní kapitánov Adely a Dana si to drží dobrú úroveň. Čo hodnotím kladne je nápad, originalita a kupodivu vtipnosť programu a s ľahkým nadhľadom, kde nechajú občas aj nepodarené zábery. Hostia niekedy vtipný niekedy ani nie. Ale nato, že je to s našej produkcie tak klobúk dole. 70% - 4*. ()

mirika39 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zakaždým, keď nedopatrením zahliadnem A. Banášovú, a začujem jej trápny humor, mám pocit na dávenie. Ale ako tak pozerám, v tomto programe sa zišla umelecká spodina, takže o trápny humor nie je núdza. Nuž ale, keď už si úbohý slovenský divák musí vybrať medzi reláciami tohto typu, reality šou alebo nekonečnými slovenskými telenovelami, vyberie si radšej menšie zlo. Ja si hold, radšej otvorím knižku... ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Kedysi, keď som ešte z času na čas zapol televízor a uvidel toto, prišlo mi to strašne ako strašne preafektovaná relácia plná preafektovaných ľudí. Dnes už televízor nezapínam ani z času na čas, ale keď občas jem pri notebooku a chcem si zapnúť k tomu niečo slovenské, pozriem do archívu stv a vyberiem si nejakú novšiu časť, ono to fakt nie je až také zlé. Jasné, preafektovaní hostia sú tam občas stále, ale je to také celkom milé a dokonca často aj vtipné vďaka Danglovi a Adele, ktorých humor mi vždy sedel a dobre sa s Nikodymom doplňajú, ktorý akoby sa pre tento formát narodil. Odpady si nechajte pre tie naše pokusy o sitcomy alebo detektívky, toto si to nezaslúži určite. Mením teda hodnotenie z dvoch na štyri, s 5 proti 5 a Duelom jediné slovenské veci, ktoré vyhľadávam v archívoch alebo si pozriem občas online. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)
  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)

Reklama

Reklama