Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 207x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

SKreyn 

všetky recenzie používateľa

Veľmi záleží od hostí, ktorí v tej ktorej časti účinkujú. Kto nemá rád hlavné postavy tejto relácie, tak tomu sa to nebude páčiť, lebo tie sú v každej časti. Mne tam najviac vadí "spevák" Tomo Sameček, trápneho Nikotína už neriešim, Dangl-a treba brať takého aký je a Banášová je v pohode. Nemá to "gule" ale často v TV nedávajú nič lepšie, tak aj toto sa dá pozerať, no ak tam nie je dobrá zostava, myslím tým ak tam je niekto, koho nemusím, tak to radšej ani nepozerám. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Toto je výborný koncept a aj spracovanie je na dostatočnej úrovni zábavnosti a nápaditosti... akurát, čo ja v lepšom nechápem (alebo chápať nechcem) a v horšom ma to irituje, je skutočnosť, že prečo musia byť súťažiacimi známe osobnosti a nie normálni ľudia alebo hocikto ? Pretože je to potom akože zábavnejšie ? Prečo musia byť všade tie isté ksichty ? Zapnem telku a už sa na mňa niekto z nich škerí, tieto persóny, ktoré nemusím viac či menej, ktoré majú tuto u nás akože patent na humor a ktoré si už dávno urobili z televízneho priestoru svoju obývačku.. ()

Reklama

VojinRyan 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe konečne niečo z našej produkcie, čo má svoju originalitu. Výborne ma prekvapil nápad urobiť šou, ktorá nás prevedie históriou Slovenska zo všetkých kútov a rohov, ako sa len dá. A to som rád, pretože sa človek dozvie niečo nové a opäť si pripomenie, čo už kedysi dávno vedel. A v podaní kapitánov Adely a Dana si to drží dobrú úroveň. Čo hodnotím kladne je nápad, originalita a kupodivu vtipnosť programu a s ľahkým nadhľadom, kde nechajú občas aj nepodarené zábery. Hostia niekedy vtipný niekedy ani nie. Ale nato, že je to s našej produkcie tak klobúk dole. 70% - 4*. ()

Generi 

všetky recenzie používateľa

Začalo to ako veľmi príjemný formát televíznej zábavy. Posledná séria už ale lezie na nervy všetkým - moderátorovi, Adéle a hlavne agilnému a oprsklému Danglovi, ktorý je už zlý aj na chudákov divákov, ktorí za nič nemôžu. Najvyšší čas skončiť, pretože už i hostia sú x- krát recyklovaní a okukaní, všetko násilné a divák sa ani teoreticky nemá nad čím zabávať, keď sa nebavia ani súťažiaci. Takže novú sériu už NIE !!! ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát súťaže je síce obstojný a zaujímavý - ale to je zrejme jediné, čo by sa dalo na tejto show vyzdvihnúť (za to je tá 1*). Stále dokola to isté - team Dangl vs. team Banášová - súťažia o to, kto sa bude viac predvádzať a kto trepne väčšiu kravinu, čomu moc nepomáha ani smerácky posluhovač Nikodým. Niekedy až žasnem ako pri tej hre s podávaním si toho balíka preukazujú tie celebritky svoj prehľad, ktorý je väčšinou veľmi biedny. No a Tomečkove spevácke "kvality" sú posledným klincom do rakvy celej veľkolepej show. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama