Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 208x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Strašne umelé. Silená zábava, akoby oslavovali silvestra pri natáčaní vopred niekedy v polovici októbra. So Slovenskom nemá súťaž nič spoločné, len to, že sa tam hovorí po slovensky. Jedna hviezda aspoň za pohotovú Adelu, ktorá aj z vyložene trápnej situácie dokáže vyťažiť záblesk vtipu. Dano, vráť sa do Partičky. ()

Polnoch 

všetky recenzie používateľa

Zábavná a originálna relácia. Chválim výborný výber moderátora a kapitánov týmov. Adela aj Dano sú dosť rozdielni, čo ešte pridáva na zaujímavosti súťaže. Väčšinou sú aj hostia zaujímaví a páči sa mi, že sa obmieňajú. Na tejto relácii je super aj to, že pravidlá nie sú také prísne a atmosféra je uvoľnená. ()

Reklama

blackperseus 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím ako svoj prvý a zrejme posledný CSFD artikel takéhoto súťažno-zábavno-televizneho charaktera - len z toho dôvodu, že som videl viac ako jeden diel (výnimočne), vždy v repríze v sobotu ráno, keď som si upíjal z whisky proti piatkovej opici. Od odpadu to ale naozaj zachránila iba tá whiska. A Samuel. ;-) ()

Dado 

všetky recenzie používateľa

Milujem Slovensko nie je žiadny prevratný projekt, no po dlhom čase sa na televíznej obrazovke objavilo niečo iné ako seriály "zo života", trápne relácie alebo reality-show, ktoré nemajú s realitou nič spoločné. Niečo zaujímavé, niečo zábavné, jednoducho niečo, kvôli čomu sa v piatkový večer oplatí zapnúť televíziu. A inak osobne nedokážem pochopiť jedincov, ktorí majú obrovskú potrebu hádzať každú reláciu, pri ktorej sa objaví krajina pôvodu Slovensko, už len z princípu a na základe krátkej upútavky do odpadu a nezabudnú pri tom zo seba vysypať neuveriteľne "nápaditý" a "vtipný" komentár, na ktorom sa môžu zasmiať maximálne tak oni. (70%) ()

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Formát, ktorý sa hodí maximálne ako oddychovka na prevetranie hlavy, ak nie rovno jej vymytie. Na Dangla a Polnišovú som alergický už od čias rádobyvtipnej Partičky a Nikotín ako moderátor od Milionára riadne klesol. Toto za 67 minút môjho času nestojí, to si už rovno pustím Teletubbies a otvorím fľašku Absintu, bude to mať rovnaký účinok. Mám rád Slovensko, no toto je pľúvanec do tváre diváka. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama