Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 207x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

VojinRyan 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe konečne niečo z našej produkcie, čo má svoju originalitu. Výborne ma prekvapil nápad urobiť šou, ktorá nás prevedie históriou Slovenska zo všetkých kútov a rohov, ako sa len dá. A to som rád, pretože sa človek dozvie niečo nové a opäť si pripomenie, čo už kedysi dávno vedel. A v podaní kapitánov Adely a Dana si to drží dobrú úroveň. Čo hodnotím kladne je nápad, originalita a kupodivu vtipnosť programu a s ľahkým nadhľadom, kde nechajú občas aj nepodarené zábery. Hostia niekedy vtipný niekedy ani nie. Ale nato, že je to s našej produkcie tak klobúk dole. 70% - 4*. ()

Maslord 

všetky recenzie používateľa

Nedavno som svoje hodnotenie odpad! prehodnotil a davam relacii **. Myslim si, ze sa momentalne, resp. odkedy je riaditelom STV V. Mika verejnopravna televizia ubera spravnym smerom. Namiesto tupych reality show je to celkom dobry format, ktory ma mladej generacii co ukazat a sice: nie sme tu na tom az tak zle. ()

Reklama

kickassgirl 

všetky recenzie používateľa

objavila som to az teraz a po dlhej dobe som sa pri slovenskej relacii dobre zabavila a aj nieco naucila. nikodym ma milo prekvapil, netusila som, ze sa dokaze vobec odviazat :) jeho tanecne kreacie ma vzdy rozosmeju. adela a dano su zaruka kvality a sutazivost medzi nimi je perfektna. vyborne doplnene skvelym spevom sama tomecka ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Vcelku podarený a revuálny familiárny program,ktorý však pyká prílišnou vytaženosťou a sukcesívne vykazuje dekadenciu znovupozeratelnosti , osobitne u ustavičného diváka. Vsádzka na obmenu aktérov ďalej funguje,no pre mňa osobne pocit začínajúceho stereotipu neuhasína,čo ma mrzí,lebo mám Slovensko v srdci... ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Výborný program, ktorý je rozhodne ako uliaty pre štátnu televíziu. Všade usmiate tváričky, vtipné situácie (niekedy sú vyrobené fakt spontánne), zhovorčivý moderátor, spomienka na 80 roky a kvíz aj z dnešného sveta. A prečo nie? Fakt som sa v oboch častiach výborne bavil a možno budem nakoniec tomuto programu "holdovať" :). ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama