Reklama

Reklama

Umelá inteligencia

  • Česko Stroj (viac)
Trailer

V neďalekej budúcnosti sa Británia ocitne uprostred studenej vojny s Čínou a jej ministerstvo obrany pracuje na vývoji robotického vojaka. Keď sa bojový stroj vymkne spod kontroly a dôjde ku krvipreliatiu, šéf vývojového tímu povolá na pomoc expertku v oblasti umelej inteligencie. Ich vzťah čoskoro prekročí puto rýdzo pracovné, a práve vtedy sa udalosti začnú poriadne komplikovať. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (113)

viviak 

všetky recenzie používateľa

To že je to nizkorozpočtak by nemalo az tak hrat rolu pri obhajovani toho, ze tento film sa jednoducho nepodaril. Opat jedna hviezda snad len kvoli caity lotz. Ten old sxool nadych filmu vobec neprospel, milion nelogickych chyb, a co viac hudba ako z roku jedna dva(keby chcem take nieco pocuvat, si to pustim na utube, god!)...a to som sa na tento film celkom tesil. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Filozofické sci-fi o pokročilých robotoch, ktorých vyvíja dobrácky vedec vo vojenskom komplexe, takže okrem vedeckej stránky sa to bude srať kvôli zámerom armády. Drvivú väčšinu filmu sa hlavne kecá. Bohužiaľ postavy nie sú príliš prepracované a ani nejakých hlbších myšlienok nad ktorými by sa dalo zamyslieť tu veľa nie je. Aj akčné finále je skôr sklamaním, pritom aj napriek nízkemu rozpočtu by z toho lepší režisér vydoloval pôsobivejšiu akciu. Výsledkom je po každej stránke podpriemerné sci-fi u ktorého okrem iného aj hodnotenie dvíha hlavne krásna Caity Lotz. 4/10. ()

Reklama

M1k9 

všetky recenzie používateľa

Solidní nízkorozpočtový nápad, který i přes amatérské sekvence dokázal z daného námětu vymáčknout většinu emocí. Pokud se člověk přiměje dívat se na tento experiment jinak, má reálnou šanci konkurovat ne o moc myšlenkově vzdáleným A filmům z kin. I tak mu spousta věcí chybí a je celkem jednoduchý potažmo hloupý. 4/10 ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Nebola to A.I. Umelá inteligencia ani Metropolis ale zlé to rozhodne nebolo. Nápad a myšlienky ktoré tu vyzneli sú až znepokojujúco alarmujúce a bojím sa že sa podobná situácia, to jest navodenie nejakého citového vzťahu k neživému stroju, a naopak, môže v budúcnosti stať. Keď sa stroj bude uvedomovať a myslieť si že je živý. Herecké výkony hlavne hlavnej ženskej postavy ma takmer dojali. Bolo to perfektné. Soundtrack znejúci ako retro future 80´s ma tiež bavil. Sem sa to vyslovene hodilo. V celku to bolo dobré a aj tie čudne svietiace filtre by som prehltol ale tie gigantické diery v scenári, obrovské mnohé nelogické paradoxy, tie tu nemali čo hľadať. Vo filme sa vedie vojna proti číne. Tuto viedlo vojnu asi 10 Amerických ľudí. Po ich smrti sa všetko vrátilo do normálu a hlavné postavy mohli žiť šťastne až do smrti. Aj červená čiapočka sa skončila realistickejšie.. škoda. Pretože to malo obrovský potenciál. ()

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

Už viackrát som mal možnosť vidieť nízkorozpočtový film (v rozličných žánroch), z ktorého režisér dokázal vyžmýkať pomaly "áčkovú" pecku. Túto geniálnu schopnosť však Caradog W. James nanešťastie nemá. Z tohto minimalistického sífička totiž lacnota srší všetkými smermi - čo by ale nemuselo byť nevyhnutne jeho náhrobným kameňom. Vlastne, ak by ste mali niekomu povedať obsah v jednej alebo dvoch vetách, tak sa nejedná o zlý nápad/premisu. Ale ako som tu už v niektorom komentári čítal, tento flik je veľmi nezaujímavo vyrozprávaný/zrežírovaný. Stále som od toho odskakoval na net, do kuchyne a neviem kde všade, pretože ma to nedokázalo chytiť ani niečím zaujať. Neopozerané tváre? Súhlasím. Herecké výkony? Len priemer. Hudba? Ani dobrá ani zlá. Scenár? Aj by ušiel ale zasa... barličky. Stroje medzi sebou rozprávajú akousi hatlaninou a divák, ani režisér, ani scenárista, ani nikto nevie o čom do tyče. Načo, že? Ééj, skôr 2 ako 3 ale možno sa neskôr tohto nápadu chytí a prerobí to na niečo lepšie niekto iný. Tak za 3 nech nechlascem. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Cardif, Essex a Wales. (Terva)

Reklama

Reklama