Reklama

Reklama

Študentka literatúry Anastasia Steeleová (Dakota Johnsonová) je podľa vlastných slov nezaujímavá a nudná sivá myš s nízkym sebavedomím, pravý opak tajomného podnikateľa Christiana Greya (Jamie Dornan), ktorého prišla vyspovedať pre článok do študentského časopisu. Napriek tomu, že sa ju Grey snaží odradiť svojom chladným a odmeraným správaním, má ho plnú hlavu, a tento fakt ešte prehĺbia ich opakované pracovné stretnutia. Bez ohľadu na to, že ju varuje, ako je komplikovaný a v zlovestných náznakoch hovorí o svojom špecifickom vkuse, Anastasia nie je schopná odolať jeho príťažlivosti. Ani Grey však nie je voči tomuto plachému dievčaťu imúnny a postupne jej začne otvárať dvere do svojej trinástej komnaty. Ak do nich Anastasia vstúpi, pozná pravého Christiana Greya. A na posteli určenej len pre vyvolených zároveň spozná samu seba - svoje túžby, svoje vášne, svoju živočíšnosť. Až z toho pôjde strach... (TV JOJ)

(viac)

Videá (17)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:26
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:25

Súvisiace novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (viac)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (viac)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (viac)

Reklama

Reklama