Reklama

Reklama

VOD (1)

Nekorunovaný kráľ amerických podvodníkov Irving (Christian Bale) a jeho nemenej prefíkaná britská milenka Sydney (Amy Adams) sú chtiac-nechtiac nútení spolupracovať so skorumpovaným agentom FBI DiMasom (Bradley Cooper), ktorého plány sú na prvý i všetky ďalšie pohľady minimálne rovnako nepriehľadné ako svet, do ktorého ich vtiahol! Do smiechu však veľmi nie je ani výbušnému politickému nadšencovi Carmenovi (Jeremy Renner), ktorý uviazol v bezútešnej pasci medzi všetkými masťami mazanými podvodníkmi na jednej strane a len ťažko odhadnuteľnými cieľmi tajných služieb na strane druhej. A aby bol chaos dokonalý... Úspech či neúspech jedných aj druhých má zjavne v rukách žena nevypočítateľná asi ako smrť či prírodná katastrofa – Irvingova manželka Rosalyn (Jennifer Lawrence)! (TV Markíza)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (744)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Pozerá sa na to skvelo. Má to nádhernú kameru, kulisy a kostýmy. Atmosféra 70. rokov je úplne odzbrojujúca. Ale scenár je nanajvýš priemer a casting je síce hviezdny a niektorí podávajú fantastické výkony (najmä Amy Adams a Christian Bale), Jennifer Lawrence je zle obsadená a nechápem, ako sa z Jeremyho Rennera stala hollywoodska top hviezda. ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Trochu moc překombinované, to rozhodně. David O. Russell se ale mazlil s každým detailem a vybral skvělé herce do hlavních rolí. Bale je výborný v netradiční (obézní) poloze, ale opravdu jde o týmovou práci, kdy každý dělá co má a ve výsledku je to znát. Na Oskary to určitě není, ale i tak jde zábavnou taškařici, která do diváka humor nepere násilím, ale trousí ho v průběhu jako drobky chleba. Neuvěřitelné kostýmy. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Už dlho nepamätám tak oceňovaný film s tak slabým hodnotením. Vzhľadom k mnohým kritickým ohlasom i celkovému hodnoteniu na csfd som k filmu pristupoval s odstupom, ale to obsadenie ma lákalo. Ja to nevidím až na taký prúser. Každý z hercov zvládol svoj part skvele a potešil i DeNiro v malej roli mafiána. Chyby sa nájdu, ale herci hrajú tak dobre, že ma to bavilo, navyše atmosféra 70-tych rokov sa vydarila. Ch. Bale svoje premeny zvláda výborne, po svalnatej postave Batmana opäť nabral pekný "pupek" a užívateľ Duke90 trefne poznamenal, že J. Lawrence je vzhľadom na svoj vek zrelá i na tak náročné postavy. Smiech B. Coopera po vydarenej akcii ma dobre rozosmial , škoda, že mu ten smiech krátko na to zmrzol. Váhal som v hodnotení, ale ja to vidím bližšie k štyrom slabším hviezdam. 70%. ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Vševědoucí vypravěči, stylové zpomalovačky a tančící Bradley Cooper jako režisérův talisman pro štěstí. Mistr Russell ovládl nejen umění vybičovat hereckou partu k nezapomenutelným výkonům, ale podmaňuje si také formu dalších a dalších žánrů. V téhle vychytralé špíně mu to šlo tím lépe, čím povrchnější a nepřehlednější se celý Hustle zdá ostatním divákům. Životní role Amy Adams je už jen nejsladší třešničkou na dortu. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Tak jsme se s Davidem O. Russellem poprvé neminuli. American Hustle chce být svěží, podmanivou, ulítlou gangsterkou a docela se mu to daří. Vychtěnost je z něho trochu cítit, hlavně z někdy až očividně účelově divného chování postav, ale nikdy ne tolik, aby mi to vyloženě vadilo. Herci výteční bez výjimky. Podané je to komedie, beru to jako komedii. O skutečné romantické vztahy či sociální přesahy se Russell tentokrát neúspěšně nesnaží, a to mu přičítám k dobru. Za mě pohodová zábava a spokojenost. ()

Galéria (86)

Zaujímavosti (38)

  • Natáčení bylo odloženo kvůli teroristickém útoku na Bostonský maraton. Bradley Cooper poté chodil po různých nemocnicích v Bostonu, aby navštívil oběti útoku. (Steel32)
  • Ve filmu si zahrálo i nově narozené dítě Jeremyho Rennera. Jedná se o batole, které Renner líbá na ruku ve scéně, kdy je divákům jako starosta poprvé představen. Dítě drží v náruči jeho přítelkyně. (HellFire)
  • Příběh je založen na událostech z konce sedmdesátých a začátku osmdesátých let, kdy FBI odhalila případ kradeného majetku, do nějž byli zapletení Arabové a místní politické špičky. (HellFire)

Súvisiace novinky

Před Blade Runnerem za mimozemšťany

Před Blade Runnerem za mimozemšťany

08.03.2015

Denis Villeneuve teď patří mezi nejvyhledávanější režiséry v Hollywoodu. Rodák z kanadského Quebecu začal točit ještě v minulém století, americkou pozornost ale upoutal až předloňským dramatem… (viac)

Oscary - výsledky

Oscary - výsledky

03.03.2014

Výsledky 86. udílení cen Akademie filmového umění a věd vesměs potěšily a v něčem i překvapily. Špinavý trik, snímek s deseti pro nás nepochopitelnými nominacemi, neproměnil ani jednu. Naopak… (viac)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (viac)

Reklama

Reklama