Reklama

Reklama

Najprísnejší rodičia

(relácia)
všetky plagáty
Reality-TV
Slovensko, 2013

Obsahy(1)

Nezvládnuteľní tínedžeri prežijú týždeň v cudzej rodine pod prísnymi pravidlami. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (8)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Tieto komerčné programy, ktoré sa tvária, že nám prinášajú skutočný život, pritom prinášajú len akúsi zostrihanú ilúziu, sú vnútorne prázdne. Tento konkrétny sa dokonca tvári, že môže byť užitočný, že môže na reálnych prípadoch niečomu priučiť, môže byť podkladom pre psychológov, rôzne analýzy, avšak je veľmi subjektívne dokreslený, aby bol šokujúcejší a dynamickejší. O žiadne psychologické dielo sa nejedná, ani o žiadnu učebnicu výchovy, prináša len plytký situačný pohľad, ktorým sa snaží upútať divákov, vyrobiť sledovanosť, zarobiť peniaze, ale zmysel by mal iba pre toho, kto nežije medzi ľuďmi, nežije v realite. Čiastočne to môže byť dobré na spätnú väzbu, byť akýmsi nadhľadom nad viacerými situáciami, do ktorých by nás pre súkromie jednotlivcov nepustili, ale stále je to prázdne, povrchné. Z môjho pohľadu je smutné, že niečo takéto vzniklo, byť na mieste tvorcov programu v komerčnej televízii Markíza, ktorá túto prerábku známej zahraničnej relácie uviedla, hanbil by som sa, možno by som mal aj výčitky svedomia. ()

JK77 

všetky recenzie používateľa

Neznasam reality show, doslova sa mi protivia a mali by byt zakazane zakonom! Ale neviem videl som len jeden diel (na farme), a stale som sa pri nom v podvedomi smial. Asi to bolo tou rodinou... Takze hodnotenie cisto nerealne s mojim vnimanim tychto programov. A urcite takato prevychova nemoze fungovat, ale chalanisko to vzal tak mu verim. Ta romka skor nie, a hlavne spievat nevie. ()

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Stačila mi chvíľa a fakt, že je to zase pod taktovkou Narkózy, od ktorej v poslednom čase vychádza jeden nekvalitný materiál za druhým. Jasný Odpad, toto nemá úroveň. ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Musím napísať, že britský originál ma baví o kusocek viac, no len preto, že tam tvorcovia disponujú s väčšou variaciou rodín z celého sveta a tak môže divák vidieť i kultúrnu rozmanitosť a porovnávať výchovné metódy pteviazane kulturologickou mentalitou jednotlivých náhradných rodín. Markiza sa vsak pekné inšpirovala a darí sa jej zatiaľ nielen pri výbere tinedzerov, ale i náhradných rodín. Divák má pekné možnosť najskôr spoznať mladych drlikventov, ich rodiny a prostredie v ktorom sš pohybujú, neskor náhradné rodiny a výchovné metódy, ktoré uplatňujú. V každom pripade skvelá šou, ktora ma uroven a je skvelé, že je nasadená v prime-tíme čase. Poucna, no pritom putava. ()

Reklama

Reklama