Reklama

Reklama

Je známy len podľa posledných dvoch čísel čiarového kódu, ktorý má vytetovaný vzadu na krku. Agent 47 (Rupert Friend) nie je obyčajný človek , predstavuje vyvrcholenie desaťročie trvajúceho výskumu. Stojí na konci vývojovej rady, jeho existencia nadväzuje na štyridsať šesť predchádzajúcich agentov obdarených neuveriteľnou silou, rýchlosťou, vytrvalosťou a inteligenciou. Agent 47 je elitným a dokonalým zabijakom, ktorý bol, pomocou genetických experimentov vyšľachtený ako dokonalý vražedný stroj. Jeho najbližším cieľom je korporácia, ktorá má v úmysle zmocniť sa vytvoreného génu a pomocou neho vytvoriť armádu zabijakov, ktorých schopnosti prekročia dokonca aj vlastnosti agenta 47. Uspeje? Alebo sa stane ich korisťou a zdrojom ďalšej skazy? Vo svojom osamelom boji sa 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, ktorá je schopná zodpovedať väčšinu otázok týkajúcich sa jeho pôvodu a zároveň stráži tajomstvo umožňujúce odhaliť a predovšetkým zničiť nepriateľskú korporáciu. Všetko smeruje k záverečnej epickej bitke, v nej proti nim stojí v čele armády protivníkov pomstychtivý John Smith (Zachary Quinto). (Barracuda Movie)

(viac)

Zaujímavosti (8)

  • V Singapure jazdia autá po ľavej strane a autá majú tým pádom volanty na strane pravej. Po príchode do Singapuru však hlavní hrdinovia a rovnako aj ich prenasledovatelia majú autá s volantmi na strane ľavej. (MikaelSVK)
  • V čase 00:15:40 se Agent 47 (Rupert Friend) přihlašuje do svého systému pomocí kódu. První dva znaky nejsou v záběru, další jsou „11257“. Přihlašovací rozhraní je typickým příkladem hollywoodského UI, které je vizuálně atraktivní, ale některé věci, jako je běžcí kód jazyka C++, nedávají moc smysl. Tento běžící kód obsahuje funkce pro manipulaci s daty, jako jsou permutace, tisk, výměna a rotace prvků v poli. Design tohoto uživatelského rozhraní vytvořilo Territory Studio. (Dotek)

Súvisiace novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (viac)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (viac)

Reklama

Reklama