Reklama

Reklama

Pravá a ľavá ruka diabla

  • Československo Pravá a levá ruka ďábla (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Joe Trinity, jehož přezdívají pro umění zacházet s revolverem Pravá ruka ďábla, přichází do městečka, kde je jeho bratr Bambino, Levá ruka ďábla, šerifem. Pravda, šerifem falešným, protože toho pravého postřelil, a tak ho zastupuje, než přijdou jeho komplici, aby připravili loupež. Místo toho se však bratři musí postavit na stranu zákona a chránit osadníky před nenasytným vlastníkem půdy a stáda koní Harrimanem... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (271)

slovan1 

všetky recenzie používateľa

Mám filmy s dvojicí Spencer / Hill rád, ale tohle mě nenadchlo. Western newestern, který se odehráva v jedné zaprašené díře a na jedne louce je celkem o ničem. Zbytečně dlouhá stopáž, ve které se pořád řeší spory mezi bratrskou dvojicí šerifů a kumpány jistého "Majora". Myslim, že by to šlo rozumně zkrátit. Sem tam ujde nějaká trefná hláška, ale jsem zvyklý na lepší filmy těchto dvou herců. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Nezabudnuteľná dvojica Terence Hill a Bud Spencer. V detstve som si ich užil dosť a s tých všetkých filmov čo som videl twnto radím k tomu najlepšiemu čo kedy natočili. Už úvodná scéna v krčme kde sa Terence Hill kde sa napcháva s fazuľou patrí k mojim najobľúbenejším." To neni hlad to je hladomor" Vynikajú ce bitky drsné hlášky zabalené v špageťáckom westernu. ()

Reklama

Drak9 

všetky recenzie používateľa

Bud Spencer s Terencem Hillem spolu natocili par westernu a tehle se opravdu poved. Mnozi z vas jej nazyvaji spagetty westernem, ale me toto oznaceni pripada hanlive, ktere si tento film nezaslouzi. Je to prijemna podivana s trochou humoru, obvyklych velkych rvacek a nakladacek, navic podlozeno dobrou uvodni a zaverecnou melodii. ()

ChrisBa 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorým sa začala písať história.. Film, ktorý sa stal klasikou.. Spolu s malým unaveným joeom najlepší počin dvojice Bud Spencer a Terence Hill.. Takúto dvojicu snáď neide lepšie vymyslieť..bratia, z ktorých jeden je nekonečný provokatér a druhý stále mrzutý.. no obaja pekelne rýchli so zbraňou v ruke a silní v bitke bez nej..lMohol by som tu do rána písať tie nezabudnuteľné hlášky, komické scény, bitky, či len prosté vrčanie Buda Spencera, ktoré je samo o sebe zábavným.. Natočiť v roku 1970 westernové komédie, ktoré sú rovnako zábavné aj v dnešnej dobe, to si zaslúži mimoriadnu úctu a nič iného ako 5* odomňa ()

unagi 

všetky recenzie používateľa

Keď niekto zbožnuje typické bitky Bud Spencera ako ja, tak film sa mu musí páčiť....tolko pestí po hlave, tolko faciek do oblastí medzi lícom a krkom, tolko faciek čo človek preletel zo dva metre....doplnené trefnými ftípkami, to dokáže len jeden človek . Jednoduchý film v ktorom ide len o dokonalé bitky, či presné odstrelenie protivníka od pása, možno nájisť aj niejakú hlbšiu myšlienku či dokonca ja nejaké poučenie do života! Ako vraví môj ocino :,,Keď na mňa pôjdu dvadsiati chlapy, viem, zabijú ma, ale piatich zabijem JA! " ....nikdy netreba ukázať, že sa bojíte! ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (17)

  • Většina producentů o scénář neměla zájem, protože Enzo Barboni chtěl natočit westernovou komedii a v té době se filmy podobného žánru prakticky netočily. (Stocki)
  • V jedné scéně je možné vidět Joeho Trinita (Terence Hill) s malým dítětem držící další dítě. Dítě, které drží, je ve skutečnosti jeho syn. (chleba24)
  • V talianskych kinách bol najnavštevovanejším domácim filmom až do roku 1986. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama