Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny
  • Horor

Recenzie (254)

plagát

Prometheus (2012) 

prekopírovaný votrelec !!!!

plagát

Transformers (2007) 

Celý scénar bol čisto americký BRAK. Ani jedna veta nestála na zamyslenie.Herecké výkony by som ešte zniesol, ale ten vsadený retardovaný humor a čitatelný dej by lepšie napísal 8 ročný chlapec v kóme. Počítačové spracovanie robotov bolo na vysokej úrovni...ale to film nerobí filmom.

plagát

Hačikó: Príbeh psa (2009) 

Príbeh po ktorom stečie slza po líci. Priateľstvo medzi zvieraťom a človekom sa často môže stať niečim silnejším než si vieme predstaviť. Duševne sa to priateľstvo prepletie a je nerozmotateľné aj po smrti.

plagát

Nízke Tatry - srdce Slovenska (2010) 

Dokumenty o našej Slovenskej prírode zbožňujem. Vždy mi to pripevní oči k monitoru a ja len nasávam krásne zábery do mozgu. Vzruší príjemná hudba a sympatický komentár , ktorý tu bol prestrihaní s hlasmi ľudí čo majú veľa spoločného s NAPANT-om. Čo mi prestrihávalo a rušilo to vnímanie záberov. Dobre natočené, možno veľa timelapse záberov. No ešte tomu dačo chýba...nejak to upratať a zjednotiť myšlienku, ale to len kvôli vysokej latke K2 studio.

plagát

Vo štvorici po Slovensku (2012) (relácia) 

Jednoznačne sa musím tešiť z tohoto TV programu. Dôvod? Dnešná civilizácia má trend sedieť pred telkou a kukať na blbosti. Veď čo nám iné môžu ponúknuť na Slovenských TV staniciach? A táto blbosť aspoň ukazuje krásne zákutia Slovenska o ktorých bohužial ani nevieme. Konečne sa dozvedáme o našom území aj z gauča našej obývačky a pri zapnutej debilite ako to už máme radi. Naši herci nestoja za veľa, ale zase mi ani nevadia a dakedy sa aj zasmejem...dakedy!

plagát

Iluzionista (2010) 

Nádherná animácia, na ktorú som sa nevedel vinadívať. Rozprávočka je zaujatá na detaily, ktoré sa ťažko všímajú a pochopia, už len preto že sa tam málo rozpráva. Skoro nevšimnutý detail mi zmenil totálne celé hodnotenie. Je to text na liste, ktorý zanechá iluzionista svojej kamarátke. "iluzionisti neexistujú" Krásna myšlienka s touto hlavnou myšlienkou zanechanou na liste dievčiny, ktorá nepochopila dnešný život.

plagát

Nesmrteľní (2010) (seriál) 

Aj napriek dobrému nápadu na scenár, rekonštrukcia starej literatúry, musím povedať, že zase zlyhal náš herecký výkon. Nemáme tu poriadních hercov a ak sa aj náhodou nejaký pritrafí tak dokáže niečo ukázať len za pomoci dobrého režiséra., Všetko zo všetkým súvisí a v Nesmrtelních niečo "nesúvisí". Videl som len jednú časť s tých 70-tich a myslím, že hodnotenie sa nezmení....ale môžem sa nechať prekvapiť a milerád hodnotenie zmením!

plagát

Waynov svet (1992) 

Dajme dokopy dvoch debilne tváriacich sa američanov a amerika sa smeje. Primitívna komédia bez hlbšieho nápadu. Neznášam tieto kokotiny do počtu !!!!