Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor

Obľúbené filmy (10)

Prázdniny v Ríme

Prázdniny v Ríme (1953)

Kúzelno kúzelné. O takýchto krásnych kúskoch dnes môžeme asi len snívať.

Pravá a ľavá ruka diabla

Pravá a ľavá ruka diabla (1970)

Neuveriteľne úžasné! Môžem vidieť aj miliónkrát a stále pobaví. Terence s Budom sa našli práve pre tieto role. Prach, špina, bitky, hlášky...A tie fazule!! Bravo!

Posledný samuraj

Posledný samuraj (2003)

Nádhera z čias, kedy mali veľkofilmy ešte nejakú dušu. Herecké výkony, hudba, scenérie, všetko do seba krásne zapadá. Tiež by som túžil po prechádzke japonskou záhradou alebo aj padnutí po boku takýchto cnostných ľudí ako boli samuraji.

Pán prsteňov: Návrat kráľa

Pán prsteňov: Návrat kráľa (2003)

Rozhodujúca bitka o Stredozem je tým najmajestátnejším filmovým dielom aké som kedy videl. Nie je veľa filmov, ktoré som schopný 3 hodiny napäto pozerať a ešte k tomu aj opakovane. Aragornove príhovory ani nehovoriac. Aragorn: Hold your ground, hold your ground! Sons of Gondor, of Rohan, my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields, when the age of men comes crashing down! But it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good Earth, I bid you stand, Men of the West!

Ja, robot

Ja, robot (2004)

Film, ktorý ma asi nikdy neomrzí. Teší ma príbeh, postavy aj technická stránka.

P.S.: Milujem ťa

P.S.: Milujem ťa (2007)

Stačila mi prvá scénka a Holly s Gerrym sa stali mojím najobľúbenejším filmovým párom. Mŕtvi už necítia nič, to živí, čo po nich ostanú trpia, no Gerry sa vrátil zo záhrobia, aby to Holly zvládla. Nemusel švihnúť čarovným prútikom, len napísal listy. Milé, hlúpe, zaujímavé, romantické, bláznivé, neznesiteľné...ako život sám. S posledným listom aj mne prišlo ľúto, že je koniec. A super hudba!

Avatar

Avatar (2009)

Smola pre tých čo nevideli v 3D, neuveriteľne neuveriteľná pastva pre oči aj dušu!! Indiáni do toho!!!

Na hrane zajtrajška

Na hrane zajtrajška (2014)

Po dlhej dobe film, ktorý dokázal udržať moju pozornosť skoro 2 hodiny, a teda bolo sa na čo pozerať. Ten koniec síce taký typický americký, ale aj tak najpodarenejšia vec za poslednú dobu.

Krycie meno U.N.C.L.E.

Krycie meno U.N.C.L.E. (2015)

Výborne som sa pobavil a ešte aj po týždni si v mysli prehrávam melódie z filmu.

Vaiana: Legenda o oceáne

Vaiana: Legenda o oceáne (2016)

Nádherné. Od čias Tangled prvá rozprávka, čo ma očarila. Ujo pred nami síce vravel, že na Dobšinského rozprávky to nemá, no ja som si neodpustil jednu, dve alebo možno aj viac slzičiek dojatia.