Reklama

Reklama

Divoké Pyreneje

(TV film)
  • Česko Krásy divokých Pyrenejí (viac)
Nemecko, 2010, 3x44 min

Obsahy(1)

Dokument, zachytávajúci rôzne podoby a obdobia španielskych veľhôr. Pyreneje sa rozprestierajú medzi Stredozemným morom a Atlantikom v dĺžke asi 400 km. Sú rajom pre vzácne zvieratá a rastliny. Filmový tím putoval po kopcoch a údoliach Pyrenejí dva roky a snažil sa zachytiť rozmanitosť tohto pohoria počas všetkých ročných období. Tento trojdielny dokument získal viacero medzinárodných ocenení. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Krásne zábery doplnené peknou hudbou, ktoré spolu s podmanivou atmosférou vytvárajú lákadlo pre oči i uši diváka. Nemecké dokumenty sú však 'známe' svojím pomalším tempom a chudobnejším informačným tokom. Tu je to doplnené ešte aj o poetické vložky a nie práve najvhodnejší komentár. Inak spokojnosť. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Zábery prírody, aké bežne poznáme aj z našich Vysokých a Nízkych Tatier, len niektoré druhy ako orlosup sú nové. Komentár je miestami prehnane ukecaný až je ťažké vnímať tú kanonádu slov. ()

jancidobso 

všetky recenzie používateľa

Pyreneje, chcem este niekedy urcite navstivit :) Kazdopadne by ma zaujimalo, kto robil preklad do Slovenciny :( podla vsetkeho to prekladali z Cestiny. Totiz skocer vodny, je po Slovensky vodnar potocny a ano v cestine to je skorec vodni. :) Alebo pouzili google translator ? ()

Xaeroo 

všetky recenzie používateľa

Co se vleče neuteče :) hm asi nejlepší je soundtrack, za který by se nemusel stydět kdejaký hrdinský epos, ovšem nulové množství informací, je to spíš prezentace obrázků dost podobných jako najdeme i u nás, nebo v Tatrách. ()

Reklama

Reklama