Reklama

Reklama

A zasa tí Mupeti!

  • Česko A zase ti Mupeti! (viac)
Trailer 3
Bábkový / Muzikál / Dobrodružný / Krimi / Komédia / Rodinný
USA, 2014, 107 min (Special Edition: 119 min)

Réžia:

James Bobin

Kamera:

Don Burgess

Hrajú:

Ricky Gervais, Ty Burrell, Tina Fey, Tom Hiddleston, Christoph Waltz, Debby Ryan, Danny Trejo, Ray Liotta, Usher, Frank Langella, Til Schweiger, Dexter Fletcher (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Muppeti po návrate na divadelnú scénu zožali obrovský úspech a na jeho vlne sa chce zviesť kdekto. Šéfa súboru, žabiaka Kermita, a jeho priateľov osloví manažér Dominic Badguy (Ricky Gervais) a navrhne im, aby vyrazili na svetovej turné. Muppeti netušia, že ich chce zneužiť najhľadanejší zločinec sveta, Constanine, ktorý pripravuje lúpež storočia a ich turné zakomponoval so svojho zlovestného plánu. Contantine ukradne Kermitovi identitu a hviezdu súboru zatvoria do väzenia namiesto neho. Kermitov dvojník vyráža s Muppetmi na turné do Európy, počas ktorého pripravuje veľkú lúpež šperkov. Lenže Muppeti už onedlho začnú byť podozrievaví, pretože Kermit sa na seba veľmi nepodobá... Zatiaľ čo Sam Eagle a inšpektor Jean Pierre Napoleon (Ty Burrell) vyšetrujú, Muppets zistia, že ich šéf Kermit sa akosi podivne zmenil. Skutočný Kermit sa medzitým zúfalo pokúša utiecť z väzania, aby zastavil podvodníka, ktorý sa za neho vydáva. Keď Walter, Fozzie a Animal konečne odhalia pravdu, začnú sa preteky s časom. Vlastnými silami musia zastaviť zloducha Constantina a zmariť plánovaný zločin storočia. (TV JOJ)

(viac)

Videá (43)

Trailer 3

Recenzie (46)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých filmov, kde camea slávnych osobností sú omnoho funkčnejšie ako príbeh samotný. Ten je len odvarom stokrát videnej zápletky. Bobin to síce s bábkami vie a filmu sa podarí zo dva zo tri naozaj podarené vtipy aj sprostredkovať, ale bohužiaľ je to všetko príliš detské a miestami prostoduché. To ale nemení nič na fakte, že som sa zabával. Možno to nemá čaro prvého dielu, ale oproti predchodcovi je tempo živelnejšie a Animal stále vládne. Slabší priemer, ale pre Muppetov mám slabosť. ()

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Naprosto neskutečná nálož cameo rolí, ale co vlastně z toho. Zvláště ve srovnání s parádní jedničkou je tohle pokračování jen opravdu hodně nedobře nastavovaná kaše. Detaily jsou zde opět parádní, v celku to ale bohužel ani trochu nefunguje, což je taky značně díky tomu, že na to zkouší jít podobnou cestou jako Segelova reinventace, nicméně postrádá onen fanouškovský zápal. Možná jako televizní epizodka by to obstálo, jako vlastní full-lenght feature, který má následovat parádní jedničku, to ale prostě nefunguje. ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Sice se mi v pár momentech zdálo, že se jede takříkajíc na setrvačník, přesto to stačilo na pohodovou lupičskou komedii se soudržným příběhem cíleně těžícím ze "sequelitidy". Humor nebyl skoro vůbec infantilní, naopak občas až jemně nekorektní (výborná linie z ruského gulagu, kde zpívají i baletí Ray Liotta a Danny Trejo). Hromada cameo roliček a skvělá hudební čísla jenom potvrdily o něco lepší pocit z (7.) pokračování než z comebackového filmu 2011. 7/10 ()

Mr.Ripley 

všetky recenzie používateľa

První část měla nadhled, z každého okénka na vás koukala nostalgie a láska k Muppetům. Film úspěšně balancoval na hraně mezi filmově sociální parodií pro dospělé a pohádkovým dětským filmem. Druhá část se zprvu tváří stejně. Prolog navnadí, aby postupem času upadl stereotypu z kterého si tolik utahoval. Nicméně, camea potěšila stejnou mírou, jako v předešlé části (Hiddleston!), ovšem s hlavním obsazením je menší problém. Ač mám Rickyho rád, tentokrát svůj šarm zahodil kamsi v dáli, ještě že to vytahovala překrásná a talentovaná Tina Fey, která by si pro sebe ukradla i němý film. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $50miliónovTržby USA $51,183,113Tržby Celosvetovo $80,383,113Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,648,743 //počet predaných kusov 216,393Tržby za predaj DVD v USA $5,726,307 //počet predaných kusov 245,875║ bohaté obsadenie ale skoro na nič lebo príbeh a zábavnosť je dosť povrchná, toto už nie je ono, dosť na silu bez iskry /40%/ ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (10)

  • Pre herca Raya Liottu je to už druhé účinkovanie v Muppet filme. Prvýkrát to bolo v snímke Muppeti z vesmíru (1999). (odmocnina)
  • Ty Burrell se jako Jean Pierre Napoleon ve filmu poprvé objeví ve 26. minutě. Tina Fey (Nadya) se ve filmu poprvé objeví ve 31. minutě. Salma Hayek se ve filmu poprvé objeví ve 41. minutě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama