Reklama

Reklama

My Grandmother

  • Turecko Buyukannem
všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
Turecko / Veľká Británia, 2009, 6 min

Réžia:

Can Evrenol

Hudba:

Semih Tareen

Recenzie (5)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Mít za babičku pěknou svini, která ráda zamyká a týrá svou vnučku asi není nic příjemného, ale když jsem viděl, jak vypadá ta malá holka, ani se jí moc nedivím. Turci ve spojení s Brity natočili průměrný snímek, který ozdobila asi jen ta krvavější scénka v koupelce. Jinak jsem tu však moc pozitivního kromě šíleného zjevu staré dámy nenašel. Naštěstí se ta krátká stopáž dá přežít bez újmy na zdraví. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Neskutočnú amatérčinu z toho cítiť, aj keď to vzhľadom k námetu zas tak strašné nebolo. Ved prečo nie! Čo s vnučkou ktorá neposlúcha! Len ju zožrať ;) ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Can Evrenol mě celkem zaujal svým kraťasem Sandik a tak jsem si říkal, že by nebylo od věci kouknout na jeho další krátkometrážní kousek. My Grandmother mě už ale tolik nenadchlo. Kdyby toho Evrenol v krvavější pasáži víc ukázal a taky víc přitlačil na pilu dal bych tři hvězdy. Takhle ale musím zůstat jen u dvou hvězd. ()

Litsarch 

všetky recenzie používateľa

Vnučka ála "Pipi dlouhá punčocha", babička kanibalka se zjevem šílence a sekáček. Jako komedie by to působilo i dobře, jako horor to už je horší... ()

Reklama

Reklama