Reklama

Reklama

Horúca krv

(seriál)
Slovensko, 2012, 60 min

Obsahy(1)

O šťastie treba bojovať! Horkokrvnosť však nie je vždy namieste!   Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme...
Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (44)

HOCKEYKA

všetky recenzie používateľa

Dokola tie isté okukané ksichty-Studenková,Vajda,Kanócz,,,atď,chýba už len Kramár a zostava markizáckych trapkov je takmer kompletná.Nemôžem si pomôcť,z tých trápne recitovaných replík bez štipky uveriteľnosti mi je na vracanie.Skúsila som,nedalo sa,tak som prepla na Jojku,kde je to o poznanie lepšie.I am sorry. ()

emdvojka

všetky recenzie používateľa

Desať slovenských seriálov, v ktorých sa prezentuje dookola desať slovenských hercov a v nich majú stále hrať tri charaktery, ktoré sa viac či menej opakujú v každom rodinnom a či romantickom seriály v televíznej produkcii komerčných firiem. Na to sa už nedá pozerať!!... a povedzme si pravdu už vlastne ani hodnotiť. ()

Reklama

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

Lepší seriál ako konkurenčný Pod Povrchom na JOJ-ke. Tu sú oveľa lepší herci, slovenská herecká elita ktorá podáva perfektný výkon a majú dobré postavy, až prekvapivo slušná výprava seriálu, pekné prostredie, interiéry, zaujímavá hudba a najdôležitejšie - príbeh, jednoduchý, ale dá sa nato bez problémov pozerať. Aspoň pre slovenského Terminátora. ;) ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Zhliadla som síce len pár dielov, ale musím podotknúť, že tento seriál ma milo prekvapil. Konečne dej, spád, zápletka - a i nejaký tí sympatickí hrdinovia, ktorým sa dá i držať palce. Bod pre tvorcov. Horšie je to už s odkazmi na iné kultúry - ranče, kovbojské klobúky, argentínska telenovelovosť celého projektu ... Určite je však tento projekt lešpí ako Ordinácia, Panelák a všetko podobné, čo sa v posledných rokoch u nás vydáva za seriály, dohromady. DODATOK: odvolávam. Stále lepší ako Ordinácia a Panelák, no natiahnutý a preafektovaný projekt ()

peiton odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovenská kinematografia je biedna.Namiesto toho aby sa točili kvalitné slovenské filmy,v rámci možností a schopností samozrejme,nás krmia a zahlcujú tretotriednymi ako to správne pomenovať ehm ,,sračkami" typu juhoamerických telenoviel..Ako je to napr.pri tomto príklade.Veľká škoda reči a času strávených pri televíznej obrazovke.Nepamätám si kedy naposledy som mala tú možnosť vidieť nejaký vydarený film z našej produkcie..Hodnotenie je také aké je..ako vidíte aj u väčšiny mojich ,,kolegov" . Zdieľame rovnaké názory,inak to ani nebude ! Myslím,že sa na mňa nikto ani hnevať nebude ak dám tomuto braku hodnotenie ODPAD! Je to výstižné,ľahko zrozumiteľné a očividne jasné hned a bodka :) ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • V epizóde s názvom “Domov“ nakladá Lucia na fúrik tri balíky slamy, avšak v nasledujúcich záberoch sa ich počet zmení na dva a opäť na tri. (Johnny.ARN)
  • V časti 29x1 s názvom "Udanie" si pri rozhovore Dariny Abrahamovej a Anny Šiškovej môžeme všimnúť člena štábu v odraze skla na skrinke. (Johnny.ARN)
  • V prvej časti druhej série s názvom "Cudzí príbuzný" si môžeme po tom, ako ide Tomáš (Alexander Bárta) po Lukáša do ordinácie, v odraze auta všimnúť kameramana. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama