Reklama

Reklama

Hobit: Bitka piatich armád

  • Česko Hobit: Bitva pěti armád (viac)
Trailer 2

Pod vedením legendárneho bojovníka Thorina (Richard Armitage) sa Hobit Bilbo Lazník (Martin Freeman) s čarodejníkom Gandalfom (Ian McKellen) a trinástimi trpaslíkmi vydali na dlhú a nebezpečnú výpravu s cieľom získať späť svoje stratené kráľovstvo trpaslíkov Erebor pod Osamelou horou, odkiaľ ich kedysi vyhnal drak Smaug, aby sa zmocnil ich bohatstva, zlata a diamantov, ktoré vydolovali v miestnej bani. Keď sa im v boji proti drakovi Smaugovi podarí dobyť späť svoju vlasť, nechtiac vypustia do sveta smrtiace sily. Rozzúrený Smaug chrlí svoj ohnivý a spaľujúci hnev na bezbranných mužov, ženy a deti v Jazernom meste. Thorina posadne mamon a vášeň hromadiť znovunadobudnutý poklad, čomu - aj napriek Bilbovej snahe - obetuje priateľstvo i česť. Aj keď Thorinov úpadok doženie Bilba k zúfalému rozhodnutiu, to najväčšie nebezpečenstvo ich ešte len čaká. Sauron, o ktorého krokoch okrem čarodejníka Gandalfa nikto netuší, tajne vyslal obrovskú armádu Škriatkov, aby zaútočila na Osamelú horu. Mračná rastúceho konfliktu sa hromadia zo všetkých strán a trpaslíci, elfovia aj ľudia sa musia rozhodnúť, či sa zjednotia a spoja svoje sily v boji proti zlu, alebo sa ním dajú poraziť a zničiť. Budúcnosť Stredozeme visí na vlásku a v poslednej osudovej bitke piatich armád hobit Bilbo, v ktorom sa prebudil hrdinský duch a pocit spolupatričnosti k svojmu výnimočnému rodu, bojuje o život nielen svoj, ale aj predovšetkým o životy svojich najlepších priateľov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (20)

Z nakrúcania 4 - Peter Jackson, Orlando Bloom, Elijah Wood, Andy Serkis, Viggo Mortensen, Dominic Monaghan, Christopher Lee, Cate Blanchett, Luke Evans, Lee Pace, Richard Armitage, Dean O'Gorman, Stephen Hunter, Martin Freeman, Philippa Boyens, Ian McKellen
Z nakrúcania 4 - Peter Jackson (režisér), Orlando Bloom (herec), Elijah Wood , Andy Serkis , Viggo Mortensen , Dominic Monaghan , Christopher Lee (herec), Cate Blanchett (herečka), Luke Evans (herec), Lee Pace (herec), Richard Armitage (herec), Dean O'Gorman (herec), Stephen Hunter (herec), Martin Freeman (herec), Philippa Boyens (scenáristka), Ian McKellen (herec)
D: angličtina
06:09
Z nakrúcania 3 - Philippa Boyens, Peter Jackson, Richard Taylor, Elijah Wood, Andy Serkis
Z nakrúcania 3 - Philippa Boyens (scenáristka), Peter Jackson (režisér), Richard Taylor , Elijah Wood (herec), Andy Serkis
D: angličtina T: čeština
05:36
Z nakrúcania 2 - Philippa Boyens, Peter Jackson, Richard Taylor, Elijah Wood, Andy Serkis
Z nakrúcania 2 - Philippa Boyens (scenáristka), Peter Jackson (režisér), Richard Taylor , Elijah Wood (herec), Andy Serkis
D: angličtina
05:49
Z nakrúcania 1 - Dean O'Gorman, Elijah Wood, Richard Taylor, Peter Jackson, Sylvester McCoy
Z nakrúcania 1 - Dean O'Gorman (herec), Elijah Wood (herec), Richard Taylor , Peter Jackson (režisér), Sylvester McCoy (herec)
D: angličtina
07:09

Súvisiace novinky

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (viac)

Zemřel herec z Pána prstenů Ian Holm

Zemřel herec z Pána prstenů Ian Holm

19.06.2020

Ve věku 88 let zemřel britský herec Sir Ian Holm. Diváci jej znají asi nejlépe jako představitele Bilba Pytlíka z fantasy ságy Pán prstenů. Slavný herec se ovšem objevil i ve filmech jako Vetřelec,… (viac)

Druhý Tintin žije

Druhý Tintin žije

24.03.2018

Když šla v roce 2011 do kin Tintinova dobrodružství, Steven Spielberg a Peter Jackson oznámili jasné plány. Zatímco první díl režíroval Spielberg, druhého se měl po dokončení hobití trilogie ujmout… (viac)

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (viac)

Reklama

Reklama