Reklama

Reklama

Nezabudnuteľné prázdniny

  • Česko Nezapomenutelné prázdniny (viac)
Trailer 1

Štrnásťročnému Duncanovi (Liam James) sa vôbec nechcelo ísť na rodinnú dovolenku s matkou Pam (Toni Colletteová) a jej premúdreným priateľom Trentom (Steve Carell) s dcérou. Keď sa však zoznámi so správcom miestneho vodného parku Owenom (Sam Rockwell), vznikne medzi nimi puto, vďaka ktorému sa naučí prekonávať nástrahy života, lásky, rodiny i priateľstva. A napokon prežije úžasné prázdniny, na ktoré nikdy nezabudne. (TV JOJ)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (463)

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Strašně roztříštěná indie záležitost. Na jedné straně zde máme kupu nesympatických charakterů, které byste nejraději vzali lopatou po hlavě (i když to byl asi i trochu účel), nepříliš fungující rodinnou linii a nezajímavého hlavního hrdinu, jenž se tváří jak opičí zadnice. Pak je zde naštěstí ale také absolutně boží Sam Rockwell produkující jednu hlášku za druhou, super cute AnnaSophia Robb a Steve Carell snad poprvé za úplnýho hajzla. Linka na koupališti navíc do puntíku splňuje ty odpočinkové a pohodové parametry, které od indií komedií očekávám. Jen škoda, že ten zbytek zkrátka tolik nefunguje. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Krásný pohodový nezávislý snímek, který svou bezchybně nakažlivou atmosférou dokáže člověka neskutečně nakopnout. Sam Rockwell předvádí přesně to za co jej máme tolik rádi, takového sympaťáka aby pohledal. Steve Carell naproti tomu hraje jeho totální opak a Trent je napřes držku kdykoliv promluví. Prosím o více filmů režisérského dua Faxon/Rash. 80% ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Dve veci: Tanečné čísla (byť je ich len pár), a následný potlesk, znižujú úroveň snímku a celá dejová línia so vzťahom k matke je neobratne natočená. Malo to vyznieť, akože hlavný hrdina je chudáčik nechápaný okolím a matka s novým priateľom mu to ešte sťažujú; ale vyznelo to tak, že Toni Collette je tá najväčšia chuderka, ktorú život bije a ktorá snaží sa starať o syna, čo sa k nej navyše chová ako rozmaznaný hajzlík a zaslúžil by pár faciek. Tieto dva detaily (pričom to druhé neni detail) to trochu kazia, keby ale boli režíjne lepšie zvládnuté, bolo by to za päť. Neskutočne pohodový film, vlastne presne to, čo si predstavíte pod pojmom "Komédia od scenáristu Descendants". 85% PS: Ten scenárista mimochodom dean - dean machine, dekan z Community ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jeden s tých ľudskejších príbehov, v ktorých postavy konajú trocha inak ako je v realite zaužívané. Ale predsa len, keď sa to tak vezme, je veľmi dobré, že sa práve tak správajú. Film je totiž veľmi pohodový práve v tom, že niektoré veci sú nemenné a tie čo sa dajú zmeniť, potrebujú len určitú dávku ľudskej odvahy a odhodlanosti. Inak by to nemohlo fungovať. V prípade tohto filmu to funguje veľmi dobre. Hlavný hrdina a jeho protipól, stále krajšia AnnaSophia Robb, ale aj pohodový Rockwell so svojim protipólom Mayou Rudolph, sú najzaujímavejšími postavičkami. Dodávajú filmu potrebnú odľahčenosť, potrebný dramatický nádych. Na druhú stranu vzťahová zložka medzi dospelými Carellom a Collette je značne nefungujúca. Nie kvôli hercom samým, tí sú dobrý, ale kvôli celkovému feelingu. Tým, že je línia značne dospelejšia, ale pritom je mnoho skutočne dramatických vecí podaných len náznakovo, spomaluje postupne sa vyvíjaciu líniu prerodu hlavného hrdinu. Tri hviezdy kvôli nepomeru, inak mi film sadol ako už dlho žiadny nie. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Duncan prichádza spolu s matkou, otčimom a jeho dcérou na letné prázdniny k moru. Tento výlet má byť pre obe rodiny novým začiatkom. Duncan je však úplne iným chlapcom ako sú jeho rovesníci. Uzavretý do seba, neustále svojim okolím vystavený posmeškom či znižovaniu sebavedomia. Tieto letné prázdniny však všetko zmenia. Miestami trošku smutný, no prevažne veselý rodinný príbeh, vhodný pre všetky vekové kategórie. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (17)

  • Steve Carell původně odmítl ve filmu hrát, protože měl naplánovanou dovolenou s rodinou v Massachusetts. Následně však zjistil, že místo natačení je blízko místa, kde trávil dovolenou, a tak se natáčení zúčastnil. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama