Reklama

Reklama

Nitro Circus: Najextrémnejšie skoky na motorkách

  • Česko Nitro Circus (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus ponúka adrenalínom nabité kaskadérske výkony, ktoré ste doteraz nevideli, aj zábavné kúsky v podaní jazdcov svetovo preslávenej skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travisa Pastrana. Tento šialenec, jeden z najznámejších predstaviteľov motocyklovej akrobacie, je hlavnou postavou skupiny neohrozených, odvážnych a vynaliezavých bláznov, ktorá predvádza tie najnebezpečnejšie výkony v plnej kráse ... a len pre vás! (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (72)

Crybaby 

všetky recenzie používateľa

"Musíte prijať fakt že smrť je možnosť." Vidieť partu bláznov ako sa snažia prekonať sami seba a následne aj navzájom by nebolo tak poučné a zmysluplné keby bola zložená z iných členov. FMX X-Fighters, X Games, všetky tieto veci som odmalička pozeral a preto mi tento film/dokument zahral na tu správnu vlnu. ()

iampatrik 

všetky recenzie používateľa

Smíchej jakýkoli klasický adrenalinový snímek (sk8, snb, moto, whatever..) s Jackass a máš tady Nitro Circus. Jasně, NC je známý název již z televize a prakticky se neliší. Pokud má rád člověk, adrenalinové sporty (zde hlavně motorky a kola) s dávkou humoru, přijde si na své. Nic nového, nic převratného, ale mě takové věci baví a hltám každou sekundu. ()

Reklama

Nolanofil 

všetky recenzie používateľa

To posledné čo som chcel v tomto komentári robiť, bolo porovnávať Nitro Circus s hociktorým filmom Jackass, ale musím a Nitro Circus v ňom jasne prehráva. Jackass spoliehal na nevydarené pokusy scénok, ale Nitro Circus stavia na ich úspešné zvládnutie, čo sám sebe hádže polená pod nohy. Nie že by neboli kaskadérské kúsky zaujímavé, miestami sú obdivuhodné, lenže sú ukázané zo všetkých uhlov, ktorými boli natočené a to omrzí už pri treťom uhle. A zbytočný vatových kecov je tu toľko, že vás to núti len ďalej pretáčať a tie ich víťazné dvojminutové pokriky ma neopísateľne iritovali. ()

Cracker 

všetky recenzie používateľa

Profesionálny šialenci. Pastranu a spol. sledujem už nejaký ten piatok a stále ma dokážu prekvapiť ich originalitou a obrovským nadšením z každého úspešne prevedeného, smrteľne nebezpečného a taktiež napínavého kúsku. V tomto celovečeráku im to však s tou originalitou, až tak nevyšlo. Niektoré kúsky vyhrabali z archívu... Veľmi mi vo filme chýbal Andy Bell a jeho vycibrený zmysel pre humor. Film je sám o sebe veľmi zábavný, napínavý a pre fanúšikov adrenalínových športov je to samozrejme povinnosť. Do budúcna by som len chcel vidieť viac pekelných trojkolieeeeeeeeeeeeek! ()

peaceices 

všetky recenzie používateľa

Neskutečná porce šílených triků, stuntů a všemožných kousků, které by udělala jen opravdu malá hrstka lidí. Tak jak řekli ve filmu, to co dělají už nikdy a nikdo nebude opakovat. U většiny scén jde opravdu o život (myslím si, že přesto jak Tommy tvrdil že tohle není nijak naplánované a dělají jen to co je napadne, bez většího uvažovaní, musí několikrát promyslet jak daný trik provést tak, aby to přežili, přinejmenším aby následně nestrávili půl roku v nemocnici). Výborná podívaná se skvělým zakončením v podobě show v Las Vegas, která opravdu stála za to! Být v tom hledišti a sledovat Wheelze jak provede jeho frontflip na vozíků bez jediné chybičky, tleskal bych než by mě bolely ruce. Respekt, borci! 75 % ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)
  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)

Reklama

Reklama