Reklama

Reklama

Bezpečný prístav

  • Česko Bezpečný přístav (viac)
Trailer 1

Keď sa tajomná a plachá mladá žena Katie (Julianne Houghová) objaví v malom mestečku Southport v Severnej Karolíne, jej náhly príchod rozvíri pokojnú hladinu miestneho života. Všetci obyvatelia sú nesmierne zvedaví a chcú poznať jej minulosť, ktorú zahaľuje rúško tajomstva. Hoci sa Katie spočiatku bráni nadviazať akýkoľvek vzťah, postupom času sa zoznamuje so susedkou Jo (Cobie Smuldersová)  a s mladým ovdoveným majiteľom starého obchodu Alexom (Josh Duhamel) a jeho dvoma deťmi. Zdá sa, že Katie sa v ospalom južanskom mestečku usadí natrvalo. No najprv sa musí definitívne rozhodnúť – zvolí si život na úteku alebo zapustí korene a založí novú rodinu v bezpečnom prístave svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (253)

berusche 

všetky recenzie používateľa

Já se sice nerada opakuju, ale jak vidno, jsem další z řady, která vytáhne Noci s nepřítelem. Přesně tak, stejný námět, podobná tendence, jen ten romantický příběh hodný mistra jen z Jů-e-sej si tam scénáristi nacpali navíc. Pokud bych tedy přešla otravný fakt, jak moc je to původnímu námětu podobné, a strávila kýčovité scény, kterých je to plné, přejdu rovnou k věci. Ty herecké výkony jsou otřesné, vážně. A u hlavní hrdinky skoro až nesnesitelně. Nejlíp hraje ten alkáč, ten má taky jedinej průhlednou roli, která za to stojí. Zbytek Oscara určitě nedostane (on asi taky ne, ale lepší než nic). ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Tak sladky, ze si cokoladu budu moct dat az za nekolik dni. Jinak prijemny brak, ktery si na nic svetoborneho nehraje. Akorat ty "prekvapive pointy" by si Sparks mohl odpustit, stejne jako v Zapisniku jedne lasky clovek od poloviny filmu/knihy vi, ale on porad natahuje a natahuje az do krecoviteho "tadaa!". ()

Reklama

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Na jednu stranu romanitckej příběh se sympatickou dvojicí, na druhou stranu že by thriller? No, byl by to thriller, kdyby to nebylo tak extra very předvídatelny. Takhle jsem cítil nějakej thrill leda tak když jsem u toho usínal (podařilo se mi to 3x, než jsem to dokoukal). Rozhodně ta rovina romantická je tady lepší... a to je co říct. Ale jinak žádná velká sláva. V mysli mi zůstane hlavně Julianne Hough a Josh Duhamel jakožto sympaťáci, ale za rok nebudu vědět, o čem to pořádně bylo... ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

No to ma podrž.. Bezpečný prístav sfilmovaný bestseller od autora N.Sparksa je prechádzka jedným obrovským,otravným klišé,s predvídateľným dejom,slabou zápletkou,nudnými scénami,pri ktorých som dopredu vedela ako to celé dopadne.Celkom tradične ako v prípade The Lucky One či The Last song od prekvapujúco rovnakého autora.Veľa nechýba a skoro ako cez kopirák.Priznám sa ak by príbeh nesprevádzal dostačujúco (pre mňa) :) sympatický herec v hl.úlohe,tak potom neviem čo by ma prinútilo toto dopozerať.Očakávanie strieda sklamanie 25 - 35 %,človek sa teší a potom hreší :) Další príbeh v rade tých nešťastných pri ktorých uvidím,oprášim,zabudnem,idem a ani si len nespomeniem. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Ústřední dvojice tohodle filmečku funguje parádně.Duhamel je sympaťák,Hough docela kost,navíc s výrazem bezbranný kočičky.Film je samozřejmě scénáristicky omšelej,klišovitej až hrůza.Ale nenudí.Hlavně že to netočil Refn,a nehraje tam Gosling,se svym nehybnym výrazem obličeje podobnym stažený prdeli.Jinak konec mě trochu zklamal,čekal sem větší peklo,ale s přimhouřenym vokem to tři dá.60%. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (13)

  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama