Reklama

Reklama

Bezpečný prístav

  • Česko Bezpečný přístav (viac)
Trailer 1

Keď sa tajomná a plachá mladá žena Katie (Julianne Houghová) objaví v malom mestečku Southport v Severnej Karolíne, jej náhly príchod rozvíri pokojnú hladinu miestneho života. Všetci obyvatelia sú nesmierne zvedaví a chcú poznať jej minulosť, ktorú zahaľuje rúško tajomstva. Hoci sa Katie spočiatku bráni nadviazať akýkoľvek vzťah, postupom času sa zoznamuje so susedkou Jo (Cobie Smuldersová)  a s mladým ovdoveným majiteľom starého obchodu Alexom (Josh Duhamel) a jeho dvoma deťmi. Zdá sa, že Katie sa v ospalom južanskom mestečku usadí natrvalo. No najprv sa musí definitívne rozhodnúť – zvolí si život na úteku alebo zapustí korene a založí novú rodinu v bezpečnom prístave svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (253)

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Na jednu stranu romanitckej příběh se sympatickou dvojicí, na druhou stranu že by thriller? No, byl by to thriller, kdyby to nebylo tak extra very předvídatelny. Takhle jsem cítil nějakej thrill leda tak když jsem u toho usínal (podařilo se mi to 3x, než jsem to dokoukal). Rozhodně ta rovina romantická je tady lepší... a to je co říct. Ale jinak žádná velká sláva. V mysli mi zůstane hlavně Julianne Hough a Josh Duhamel jakožto sympaťáci, ale za rok nebudu vědět, o čem to pořádně bylo... ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Disney verzia Nocí s nepriateľom. V hlavných úlohách fešný mariňák z Transformers, nejaká sympatická blondýnka a záporák, ktorý sa podobá na Cole Hausera a ktorý ako opilý psychopat nevzbudzuje žiaden rešpekt. Ako napínavý thriller za nula, ako romantika pripomína televíznu vycpávku na nedeľné popoľudnie. ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Kombinace hned několika žánrů nevypadala zas až tak špatně, zvlášť když stručný děj dost připomínal již některými zmíněné Noci s nepřítelem. No a když už to včera dávali v telce, neodolal jsem – no a zklamán vyloženě nejsem, ale rozhodně jsem od toho čekal víc. Opravdu dramatických chvil tam bylo dost poskrovnu, závěr mi zrovna moc propracovaný ani nervy drásající nepřišel, ale zas na druhou stranu nenáročnému divákovi to asi stačit bude. Herecké výkony byli sice průměrné, ale to on byl ostatně celý film. Julianne Hough je jinak mimochodem celkem sympatická „dcérka“… ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Opravdu krásné, ale na konci vážně extrémně smutné i když trochu milé. Příběh je zpracován opravdu dobře a na to, že je zde převažuje romantika, tak nechybí ani akce a nějaká ta zápletka. Josh Duhamel je jako vždy ozdoba, ale i tentokrát velmi dobrý herec. Zbytek aktérů výborně vyplňuje celý děj a skvěle do něj zapadají. Opravdu skvělá podívaná, která chytne za srdce. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Celou dobu příjemná podívaná a trochu přemýšlení, co vlastně Katie provedla. Vše se po příjezdu do Southportu strhne do romantického filmu. Chvílemi se dočkáme i napětí, ale nic výrazného. Do závěru jsem byl rozhodnutý pro 3*, ale právě díky němu a dopisu na konci nemohu jinak než dát 4*. Dá se říct, že jsem nic závratného nečekal, a proto jsem byl mile překvapen .. 7/10 = 72% ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (13)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Severná Karolína, predovšetkým v pobrežnom mestečku Southport. Film sa natáčal od 18. júna do 14. augusta 2012. (MikaelSVK)
  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)
  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)

Reklama

Reklama