Reklama

Reklama

Už teraz mi chýbaš

  • Česko Už teď mi chybíš (viac)
Trailer 5

Milly a Jess boli odjakživa najlepšími kamarátkami. Od detstva spolu zdielali absolútne všetko – tajomstvá, oblečenie, dokonca aj chlapcov, s ktorými chodili. Návštevy bujarých večierkov plných alkoholu a drog či vyvádzanie hlúpostí im zostali z mladosti až do dospelosti. V živote ale raz nastane chvíľa, keď sa každý musí začať správať dospelo... Alebo nie? Snažiť sa žiť „dospelo" má ale rôzne podoby. Zatiaľ čo Milly má úžasnú prácu a žije v krásnom dome s manželom Kitom a dvomi deťmi, Jess a jej priateľ Jago žijú bohémskym životom na hausbóte. Priateľstvo Milly a Jess je však stále pevné ako skala a život je jednou veľkou zábavou. Každá zábava však raz skončí a pre Milly s Jess to platí dvojnásobne. Jess po mnohých neúspešných pokusoch, keď sa snažila otehotnieť, konečne prelomila smolu a chce s Milly osláviť radostnú správu. Tá má bohužiaľ úplne opačnú novinku – zistili jej rakovinu prsníka. Dlhoročné kamarátky sa tak ocitajú pred životnou skúškou, ako sa pobiť s vážnym ochorením jednej z nich, keď druhá prežíva najradostnejšie obdobie svojho života. Vydrží to ich priateľstvo? (Continental film)

(viac)

Videá (8)

Trailer 5

Recenzie (142)

Teg 

všetky recenzie používateľa

Zaprvé, ten obsah psal nejspíš někdo kdo viděl jenom upoutávku. Zadruhé, ten film je slátanina prvoplánových dojákových scén a žánrových klišé, které v samotném závěru dotáhnou do naprosté absurdity aby z diváka vydojili poslední zbytek emocí. Zatřetí, lituju, že jsem si ho pustil a příště se raději kouknu třeba na Klepání na nebeskou bránu. ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Ďalší film o rakovine, ďalší ktorý sa nehrá na happyend, ale koniec je rafinovaný a mali by sme sa na konci usmievať. Nepopieram, zanechalo to celkom fajn pocit. Prvá polovica ma neustále prekvapovala svojou reálnosťou, dobrým vtipom, pomerom drámy a komédie. Sem tam zavoňal americký štýl, prešla som to. No posledná polhodina tým už doslova smrdí. Miss You Already je dobrý film.. Ale s dialógmi, hereckými výkonmi Barrymore a obzvlášť Toni Collette, zasadený do krásnej Británie, mal nabehnuté na niečo oveľa lepšie. ()

Reklama

Handle 

všetky recenzie používateľa

Celkově neskutečně milé překvapení. Spousta filmů se snaží spojit drama s komedií, ale většinou je to stejně buď jedno nebo druhé (a nebo jednoduše špatné... :)). Tento snímek však oba žánry sladil naprosto báječně a ukázkově, jako dramedie o rakovině možná i jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděl. Jako komedie to není trapné, ba naopak velmi zábavné (zasmějete se v podstatě od začátku do konce) a jako drama opravdu povedené a dojemné. V kině se doslova střídal smích s pláčem - a ještě se mi nestalo, aby na konci smrkal celý sál, to bylo fakt šílené... :) Mimochodem výborný výběr herců. Nečekal jsem takto pěkný a vkusný film. 4,5* ()

Botič 

všetky recenzie používateľa

Film od žen pro ženy a o nikom jiném než o ženách, které zápasí s nelehkými nástrahami života. Minimálně sentimentální a přesto hodně silný a výborně obsazený kousek, který se vedle zmiňovaných Hvězd a Holky na umření rozhodně neztratí. ()

Wancohoff 

všetky recenzie používateľa

nemam rad tieto pripady, ktore sa mi stavaju casto, ze vidim novu komediu s dobrym hodnotenim, pustim si film stym ze sa idem zasmiat a ono to vobec nieje komedia. ako tu niekto pisal, je to film o zenach, pre zeny, a uz vobec nie komedia ale drama.ktora ma teda moc nebavila a ani nenadchla. na podobnu temu je ovela viac lepsich filmov. aby som nebol svina dam 2 hviezdy. no od komedii ocakavam humor ! ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (12)

  • Scény na obytnom člne boli nakrútené na rieke Temža v septembri 2014. (livia551)
  • Jennifer Aniston byla původně obsazena do role Jess, ale poté, co se práce na filmu opozdily, od něj odstoupila. Nahradit ji měla Rachel Weisz, ale ta od snímku také po čase odpustila, a tak jí nahradila Drew Barrymore. (Patw)

Reklama

Reklama