Reklama

Reklama

Konečne doma

  • Česko Konečně doma (viac)
Trailer 1

Na našu krásnu modrú planétu dorazili Buvovia, mimozemskí votrelci s chápadlami namiesto nožičiek. Doteraz putovali v medzigalaktickom priestore a hľadali si novú planétu, na ktorej by mohli v pokoji a snáď aj v mieri žiť. Ich pôvodný domov zničili nepriatelia Gorgovia, ktorí sa na nich z nejakého dôvodu nahnevali a prenasledujú ich naprieč celým vesmírom.  Mimozemská invázia Buvov na Zemi sa však odohráva pokojne, vľúdne a láskavo. Buvovia začnú prerábať svoj nový domov na svoj obraz. V prvej fáze všetkých ľudí presťahujú do Austrálie, kde im ponúknu vďaka svojej vyspelej technike veľmi pohodlný život. Pri tomto sťahovaní im ale prekĺzne medzi prstami dievča menom Tip, ktorá od tej chvíle hľadá svoju mamu. Tip má veľmi dobrodružnú povahu a mačku, ktorá sa volá Prasa. Prečo nie, však? Svoj malý domov na Zemi našiel i Buv menom O, ktorý je tak trochu fialový, veľmi výrečný a predovšetkým veľmi priateľský. Preto hneď začne pripravovať večierok, na ktorý pozve všetkých. Omylom však pošle intergalaktickú pozvánku aj Gorgom. To je, samozrejme, veľký problém, vďaka čomu sú na neho ostatní Buvovia veľmi nahnevaní a niektorí by mu chceli povedať aj pár ,,pekných“ slov poriadne od pľúc. O berie svoje chápadlá na ramená a potrebuje sa niekde na chvíľu schovať, pokiaľ ich hlavy trochu vychladnú. Na úteku O narazí na stratenú Tip a postupne medzi nimi vzniká intergalaktické priateľstvo. O sa snaží svojím roztomilým spôsobom napraviť všetko, čo Buvovia svojím príchodom na Zem spôsobili, vďaka čomu zmätok narastá rýchlosťou svetla. Tip na oplátku zoznámi Oa s humorom, umením, hudbou a tancom, rodinou a priateľstvom. Ale predovšetkým sa O a Tip snažia porozumieť jeden druhému a nájsť Tipinu mamu. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Duncan66

Duncan66 (hodnotenie, recenzie)

tomy4you

mozna je treba zacit pouzivat mozek a zamyslet se, pro koho ze je ten film hlavne urcen a podle toho ho potom merit. Musim se smat zdejsim radobyodbornikum, jak pisou neco ve stylu "prilis detinske" apod. Nebo jako by lidi u dobreho hororu psali "moc lekacek a velke napeti", nebo u akcniho blockbusteru "prilis mnoho akce a zadne desetiminutove propracovane psychologicke dialogy." :DDD

 (hodnotenie, recenzie)

Emocionálně jsem tomu prostě podlehnul..hl.hrdinové jsou boží.

 (hodnotenie, recenzie)

Mám ho v mašince. Nejsi jediný, kdo tohle říká :)

tomy4you

tomy4you (hodnotenie, recenzie)

Tak jsem to konečně viděl...a za mě nejhorší Animovaný filmeček co jsem viděl.Naprosto nechápu jak to mohlo dostat 71%???.Hlavní hrdinka je typická černoška,agresivní a nemožně otravná.Nemohli si vybrat lepe.. příběh mě vůbec nezaujal.To už se mi více líbil ten český Animovaný film,Kozí příběh a to byla extra kravina!.Rozhodně nejlepší Animované filmy jsou pro mě pořád Přišerky SRO,Já padouch,Megamysl.

na príspevok reagoval Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnotenie, recenzie)

fakt se musim smat jak se takove mnozstvi zdejsich matadoru v hodnoceni a diskusi rozciluje, ze film pro deti je infantilni, nema slozity dej apod.  :DDDDD To je jako napsat, ze ten horor me zklamal, protoze jsem se lekal kazdou chvili a strachy jsem ani nedutal ;-)

Mattin

Mattin (hodnotenie, recenzie)

Videl som to vcera v kine a bola to nehorazna nuda. Sem tam nejaky vtip ci zabavna scenka no to vsetko. Jednoznacne najhorsi animak za posledne 2-3 roky.

na príspevok reagoval TomasKotlant

 (hodnotenie, recenzie)

Kniha je v našich zeměpisných končinách zcela neznámá, stejně jako jméno spisovatele, přesto však má film potenciál uspět.

 (hodnotenie, recenzie)

Ačkoli není pravděpodobné, že někde v kině na originální znění narazíte. Čeští distributoři se pochopitelně s ohledem na dětské publikum rozhodli pouštět snímek s dabingem.

na príspevok reagoval tatanapope

vipeerr

vipeerr (hodnotenie, recenzie)

somehow pořád vidím před sebou Jima jako Sheldona :D .. dokonce i způsob jakým si mimozemštan vyjadřuje je jakoby Sheldnovi "z oka vypadnul"

na príspevok reagoval gatorly

gumbo

gumbo (hodnotenie, recenzie)

Vypadá to šíleně. Ale létající Eifelovka zní originálně a originálních animáku je poskrovnu. Mírně se těším.

Uživateľ gumbo zmazal svoj príspevok.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

Od tvůrců legendy jako je zrovna JVD jsem čekal trochu víc... podle mě hodně velkej krok zpět.

Mimo to že tu dítě mluví o hodně znatelně dost dospělá žena... mě tento infantilní meziplanetární halůz nechává chladného.

Jednou za čas... se svět prostě porouchá... co se dá dělat.

Folky

Folky (hodnotenie, recenzie)

Četl jsem knížku Adama Rexe, podle které bylo natočeno, a je třeba uznat, že je velmi vtipná a plná bláznivých nápadů, s připojenými komiksy a tak. Jsme zvědav, jak si s tím poradili v DreamWorks.

Reklama

Reklama