Reklama

Reklama

Skoro doma

  • USA Almost Home
Krátkometrážny / Animovaný / Komédia
USA, 2014, 4 min

Obsahy(1)

Buvové (mimozemšťané) hledají pro sebe novou planetu, na které by mohli v klidu žít. Ale stále se jim ji nějak nedaří objevit. Až do chvíle, kdy snad už konečně najdou tu správnou. (kytka.patrik)

Recenzie (15)

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Namotavka na celovecerny Home, ktory pride do kin v Novembri 2014. Videne v kine v 3D ako predfilm k "Mr. Peabody & Sherman". Kratke a jednoduche, no dostatocne vtipne a napadite. Uspesne ma to navnadilo na celovecerak, som zvedavy na Steve Martina a na to, co nam prichystali tvorcovia "Get Smart" a animaku "Epic". ()

Reklama

minusha97 

všetky recenzie používateľa

Tento krátky film je všetkým, čí je DreamWorks známe a čo na animovaných filmoch nemám rada. A stihla som sa nudiť už za tie štyri minúty. Ako prequel k Home dobré, lebo človek vie o čo sa tam jedná a dokáže sa stotožniť s ich pátraním, ale inak je to dosť slabota. Príbeh to samo o sebe nemá, spolieha sa to na stokrát zopakovaný vtip, ktorý ani nie je vtipný a akokoľvek emotívny moment, ktorý sa dá za štyri minúty vytvoriť, radšej zahodia pre vtip. Ako sa má človek s totožniť s týmito bytosťami a prejaviť im nejaké sympatie? ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Mile natočená a úsměvná animovaná jednohudka, která nijak výrazně nepobaví, ale ani neurazí. Jsem docela zvědavý, jak budu vypadat celovečerní film. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama