Reklama

Reklama

Mimoni 2: Zloduch prichádza

  • Česko Mimoni 2: Padouch přichází (viac)
Trailer 7

Obsahy(1)

Každý pozná Grua ako hlavného majstra zločinu. Teraz sa však vraciame do 70. rokov kedy sa stretávame so zakomplexovaným dvanásťročným chlapcom, ktorý o tejto  kariére sníva zatiaľ len vo svojej spálni. Šťastnou náhodou jedného pekného dňa narazí na štvoricu úplných Mimoňov (starí známi Kevin, Stuarta, Bob a nováčik Otto- Mimoň so zubným strojčekom a akútnou potrebou objatia). Hoci je to ťažko uveriteľné, rýchlo s nimi nájde spoločnú reč, a s ich pomocou postaví svoj prvý zloduchov brloh, skonštruuje svoju prvú zbraň a naplánuje prvú tajnú misiu. Cieľom tejto akcie je stať sa členom Šialenej šestky, absolútnej elity medzi zloduchmi. Jej členovia sú pre Grua dokonalými ikonami a vzormi. V momente keď ich opustí súčasný vodca, legendárny majster bojových umení Willy Kanón, Gru vycíti šancu zaplniť uvoľnené miesto. Pohovor o členstvo v Šialenej šestke však vôbec nedopadne dobre a  namiesto toho, aby sa Gru stal ich členom, získa naopak päť nebezpečných nepriateľov na celý život. Našťastie má nových nerozlučných priateľov, ktorí ho nikdy nenechajú v ,,kaši,,. Pod vedením Majsterky Chow začnú cvičiť kung-fu, pretože nad Šialenou šestkou sa nedá len tak ľahko zvíťaziť. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 7

Recenzie (150)

Nevka 

všetky recenzie používateľa

Až na samotný závěr perfektní animák pro celou rodinu. Mimoni jsou už tradičně střelení, zábavní a docela i kreativní - rozhodně více než v jedničce. Český dabing u animáků je navíc pořád skvělý, čímž se alespoň částečně kompenzuje absence originálního znění v našich kinech. Illuminations mě začínají hodně bavit. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Neočakával som od toho takmer nič a možno práve preto som bol milo prekvapený. Pre mňa nefungovala už ani tretia časť série Ja zloduch a samostatný film s Mimoňmi som pretrpel. Táto dvojka je ale zábavná, dynamická, pritiahnutá za vlasy ( ale takým tým správnym spôsobom) a s množstvom úsmevných nápadov. Ako keby si tvorcovia uvedomili chyby prvého filmu a tu sa im snažili vyhnúť. A podarilo sa im to. Určite sa to kvalitou a zábavnosťou pre mňa radí k prvým dvom zloduchom. A  jedná sa tak o film, ktorý keď budem mať možnosť vidieť znova, tak to spravím. Aj keby to malo byť len na zabitie času. Veľká vďaka za tak skvelé hlasy. Počuť Yeoh, Van Dammeho, Lundgrena, Arkina a iných je...skrátka super. Hlavne v takejto blbine. Takže za mňa super. Otto je macher. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

2 roky čakania kvôli pandémii sú za nami a "Minions: The Rise Of Gru" sa konečne dostalo do kín, aby sme si to všetci mohli pozrieť? Stálo to za to? Podľa mňa áno. Je síce pravda, že môj najobľúbenejší projekt od Illumination je séria "Sing", ale mám rozhodne rád aj "Despicable Mesériu. Pravdou ale je, že prvý film "Minionsma veľmi nenadchol. Málo dobrej komédie, prišlo mi to miestami trápne a hlavne to neprinášalo zloducha, ktorého by som chcel sledovať. Vo výsledku pre mňa málo zaujímavý film, ktorého sledovanie som celkom aj ľutoval. No na druhú stranu som bol zvedavý či príchod nášho obľúbeného zloducha Grua veci vylepší. A pravdou je, že áno. Komédia je lepšia, akcia je lepšia, príbeh je podľa mňa zaujímavejší a hlavne vidím konečne aj postavu, ktorá mi počas predošlých filmov priniesla veľkú dávku zábavy no rovnako aj srdca. Bez Grua to nefungovalo. S ním je to oveľa lepšie. Zloduchovia v tomto filme sú podľa mňa tiež zaujímavejší. Minimálne svojimi schopnosťami. Nemáme možno dosť času na to, aby sme ich spoznali, ale viem si predstaviť, že by mohli dostať niekedy svoj seriál alebo vlastný film "Vicious 6", aby sme mali možnosť o nich vedieť viac. Čo sa animácií týka, Illumination tu ponúka tak trošku svoj štandard. Vo finále je pár solídnych efektov, ale nič čo by som už inde nevidel. Každopádne platí, že na tomto filme som sa úprimne pobavil oveľa viac než naposledy. Dokonca aj viac ako na "Despicable Me 3". Takže v tomto smere som rád, že Gru je späť a dal tomuto filmu presne to, čo mu minule chýbalo. Hodnotenie: B ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie Mimoňov v štýle jednotky a ide v zásade o akýsi prequel k originálnemu filmu. Vidieť mladého Gru s množstvom mimoňov a ich potrhlých nápadov a situácií je ok, ale zas až také terno to nebolo a tie postavičky začnú časom liezť trošku na nervy. Deti sa ale náramne bavia a to je podstatné. 65 % ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Mimoni bohužel opět slabota... Samotní Mimoni byli fajn, vtipní, zábavní a srandovní - ale zbytek filmu celkem fail, jakž takž ušel ještě Gru (navíc bych si mnohem raději poslechl eng. verzi se Stevem Carellem, než s Jirkou Lábusem, který je sice vynikající dabér, ale na dvanáctileté dítě to jaksi nebylo ono), ale ta šestka padouchů byla katastrofální, předvídatelná, nudná, divná. Navíc mi to přišlo , že to není animák pro děti, když velebí padouchy a zločiny - děti sice tleskaly, jak na začátku, tak na konci filmu, ale tuším, že netušily čemu vlastně.. Prostě Mimoni jdou mimo mě, a ani kino tomu nepomohlo spíš naopak, takže z filmu zklamání...viděno v kině ve 2D (cze) ...40% ( A ani za vstupenku jsem Fabii nevyhrál, nu což, škoda, ale za týden Thor - ten to jistí) ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (17)

  • Když jdou Mimoni pro kámen zvěrokruhu, který Otto vyhandloval se zrzavým chlapcem, hraje píseň „Blitzkrieg Pop“ od Ramones. (OJan)
  • Mezera mezi vydaným prvním trailerem a premiérou samotného filmu je přesně 877 dní (skoro dva a půl roku). Z tohoto hlediska se jedná o nejdéle propagovaný animovaný film v historii. (PaTeXx)
  • Film drží zavedenou tradici (od filmu Mimoni, 2015) o přiblížení něčího oka na konci filmu. (SpiderBoy)

Súvisiace novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (viac)

Reklama

Reklama