Reklama

Reklama

Štěňátko

  • USA Puppy
Krátkometrážny / Animovaný / Komédia
USA, 2013, 5 min

Po tom, čo Dave uvidí mnoho ľudí prechádzať sa so svojimi domácimi miláčikmi, psami, po ulici, zatúži po vlastnom zvieratku. Rozhodne sa spýtať Kylea, veveričky, holuba a lienky, ale neúspešne. Potom priletí miniatúrne UFO skrývajúce malého mimozemšťana. Daveovi sa podivná, drobná bytosť zapáči a presvedčí ju, aby sa stala jeho "šteniatkom". Čoskoro sa ukáže, že mimozemšťan je veľmi užitočný pre neho aj pre ostatných minionov. Dokáže napríklad niekoľkonásobne zväčšiť ich obľúbené jedlo, banán. Dave si s ním užije kopec zábavy, no malému robotovi je smutno za jeho domovom, preto Dave pošle do galaxie priateľskú fotografiu s UFOm. Nad Gruovou záhradou sa kvôli tomu onedlho vznáša kopa ufónov. Jeho mimozemšťan mu pred odchodom z vďačnosti splní ešte jedno prianie... (PATWIST)

(viac)

Recenzie (53)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Psi mě nemají rádi, štěkají na mě, koušou si do mě a já bych se s nimi tak rád mazlil. Jenže na mne útočí i labradoři, takže mám smůlu. Nicméně holuba, ufona ani berušku bych venčit nechtěl, takže si asi ochočím nějakého Mimoně. S těmi je obvykle sranda a jelikož jejich žvatlání tentokrát nepřesáhlo pětiminutovku, tak jim nějakou tu hvězdu dám i přesto, že mé dětství se datuje do dávných hlubin minulého tisíciletí. Tehdy bych byl určitě nadšenější. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Moja prvá rozprávka s Mimoňmi, ktorú som práve videl a musím sa priznať, že ak takto nejak vyzerajú ostatné, tak až tak veľmi ma to nemrzí. Je to roztomilé, ľudské a určite aj deťom by sa to páčilo, čo je asi hlavné, každopádne môj vkus v detstve bol podľa mňa trocha iný aj čo sa týka podobných rozprávok. V niečom to je nápadité, v niečom ani nie. ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Já, padouch je sám o sobě sice kvalitní, ale dost infantilní podívanou, která sází právě především na roztomilost Mimoňů.Tenhle kraťas je přeslazenej dokonce i na mě.Pobavilo mě to, ale ta sázka na jistotu a kalkul už mě začíná trošku štvát nehledě na to, že už brzo uvidíte své děti, jak se nemazlí se živým štěňátkem, ale s tabletem Puppy.....55%. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

No kdo by nechtěl jako mazlíčka malé ufo s robotkem? Nebo vlastně i samotného mimoně? Minipříběh to byl maximálně roztomilý a pěkný a kupodivu se objevily o hodně silné emoce (kdo by to byl řekl?), nicméně tomu stále chybí ta neuchopitelná grácie vlastní Pixarům, takže to za plný počet prostě být nemůže. 90% ()

PATWIST 

všetky recenzie používateľa

Luxusný mini príbeh. Po tom čo Dave uvidí mnoho ľudí prechádzať sa zo svojimi domácimi miláčikmi, psami po ulici zatúži po svojom. Rozhodne sa spýtať Kylea, veveričky, holuba a lienky ale neúspešne. Potom priletí miniatúrne UFO ale v skutočnosti ide o malého mimozemštana. Daveovi sa zapáči podivná drobná bytosť a presvedčí ju aby sa stala jeho “šteniatkom”. Ako sa ukáže tak mimozemšťan je veľmi užitočný pre ňeho aj pre ostatných minionov, veď predsa dokáže niekoľkonásobne zväčšiť populárne jedlo “BANANA” :-D. Dave si s ním užije kopec srandy, no malému robotovi bude smutno za jeho domovom a tak Dave pošle do galaxie priateľskú fotografiu s UFOm a nad Gruovou záhradou sa tak budú vznášať plno ufónov. Nakoniec mu malý ofón urobí ešte jednu službu, zväčší lienku a stane sa z nej Daveov psíček Puppy ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama