Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiálny text distribútora)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (407)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Niekedy v deväťdesiatom piatom by to bola pecka. Dnes už sú tieto hororové územia dávno prebádané a všetko čo sa ich týka značne prevarené. Asi do scény poslednej večere mi to ani výraznejšie nevadilo, len tam odzrazu v plnej kráse uzrieme vykrádačku Znamení, a predošlé privreté oči nad podobnosťami s PA, Insidious a Štvrtým druhom, sú v okamžiku jak keby znovu objavené. Nie je to zlý film a na televíznej obrazovke mu to bude celkom slušať, ale v kinách? Neviem neviem. Nabudúce viac mimozemšťanov a menej psychológie poprosím, pretože dookola rozpytvávať to isté a čakať, že to bude mať na diváka nejaký dopad, je trochu od veci. Rovnako ako natočiť takto obyčajný film. 45% ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Film si pokojne plynie, rodinka si žije svoj obyčajný život a hneď prvá ľakačka ma nájde nepripravenú. A vôbec, skoro všetky .. a pritom boli na miestach, kedy sa dali čakať. Na mňa to vaše hororové klišé fungovalo, takže ja som sa bavila tak na slabšiu štvorhviezdu ... idem ja radšej skontrolovať všetky tie čmáranice mojich detí, lebo mám pocit, že mi včera niekto vyžral chladničku. (filmová výzva 2017 - Marky91) ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ ste fanúšikmi sci-fi a zmierite sa s tým, že Temné nebo neprinesie nič nové, nemyslím si, že budete mimoriadne sklamaní. Aspoň ja som nebol a nielenže som sa párkrát zľakol (postava pri posteli), ale pri niektorých scénach som sa dokonca necítil dobre (húkanie alarmu uprostred noci, pozeranie bezpečnostných kamier). Mimozemšťanov uvidíte málo a skoro nič sa o ich plánoch/motívoch nedozviete. Mne to ale ak aj nevyhovovalo, tak mi to aspoň neprekážalo. A už konečne viem, prečo psy niekedy tak vystrájajú. Postavy priveľa rozumu nepobrali (zdá sa, že jediný plán otca, ako situáciu s mimozemšťanmi vyriešiť, je zohnať búchačku a vlčiaka, počkať, kým mimozemšťania v noci prídu, vykríknuť niečo ako „No poďte, vy hajzli!“, dva razy vystreliť a čakať, čo bude). ()

hippyman 

všetky recenzie používateľa

klasická lekačka bez špetky originality, přesto s poměrně slušnou atmosférou a gradací. při některých scénách člověka mrazí, jiné jsou zase čitelné jako kruhy v obilí... prostě místy trochu nedotažené béčko s absencí velkých jmen, ale zato taky vcelku bezbolestná creepy "oddechovka". 60% ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Mulder by řekl I want to believe. UFO problematika očima fanouška Akt X: check. Sympaťačka Keri Russell, co se nechová jako pitomá nána: check. Fungující lekačky: check. Napětí: hell yeah, check! Přestaňme remcat a chtít od "brakového horroru" vytříbenou režii, oscarové herce a einsteinovské dialogy! Vydechněte, prosím, a bavte se. O ničem jiném to není... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (11)

  • Tento film bol pôvodne zamýšľaný ako found footage. (molcan2)
  • Úvodné motto filmu: "Two possibilities exist... Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”, patrí Arthurovi C. Clarkovi, ktorý je známy najmä ako autor science fiction literatúry. (Lukoh)
  • Hlavní postava Daniel Barrett (Josh Hamilton) si koupí brokovnici a ihned ji také dostane. Ve skutečnosti by však měl absolvovat čekací lhůtu dvou týdnů. (Lucasion)

Reklama

Reklama