Reklama

Reklama

Vo štvorici po Slovensku

(relácia)
  • Slovensko Vo štvorici po Slovensku vlakom

Obsahy(1)

Zábavný cestopis známych hercov z relácie Partička, ktorí objavujú krásy a tajomstvá Slovenska. (TV Markíza)

Recenzie (60)

corona 

všetky recenzie používateľa

Ak propagácia mesta Modra spočíva v tom, že protagonisti idú na voze okolo Štúrovej sochy a všetci vykrikujú opileckým hlasmi 5x za sebou:"Ľudevííííííít, Ľudevííííííííít", prípadne prezentácia Bošáckeho mikroregiónu spočíva v tom, že si Kemka 15 minút nechce dať do druhej nohy v známej miestnej pálenici, tak to si radšej prečítam turistického sprievdcu a naštudujem mapu. Dosť často mám pocit že nepropagujú miestne pamätihodnosti (inak naštevujú len tie chronicky známe) ale svoje osoby. Žiaľ, Markíza opäť neprekročila svoj tieň. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Vazeni normalizacni sudruhovia, klobaskovi inzinieri, moralne autority, uspesni - i menej uspesni - absolventi VUML, lokalne nazorove autority, spolupracu s STb aktivne popierajuci agenti, nasrane feministky, militantni katolici, mentalni invalidi, odpadisti, jednohviezdickovi uzivatelia, samozvani psychologovia a zakomplexovane a zamindrakovane nuly. Po dlhom case sa konecne objavila relacia, ktora kupodivu ma co ponuknut. Tak napriklad krasu hor, kotlin, nizin a sidel SR, dobre dialogy a v neposlednom rade aj kus zabavy. Samozrejme, tento humor casto nie je z hlav ucinkujucich, ale z kadejakych filmov, a dokonca je miestami sileny a obcas nudi. Nic to vsak nevadi, dialogy sa nemusia brat smrtelne vazne, mozu byt dokonca aj odlahcene. Ucinkujuci mi extra nevadia, ale zase nie som ziadny ich megafanda. Takze slusnych 77 % ()

Reklama

Billie777 

všetky recenzie používateľa

Miluju slovenskou Partičku, partičkovský humor a miluju čtveřici těchto herců. Já jsem se bavila skvěle, moc mile se na to dívalo ale přiznám se, že kdyby v tomhle pořadu účinkovaly jiní herci než tyhle chalani z Partičky, tak by touha vidět tenhle pořad byla menší. Já je prostě žeru! No ale navíc jako Češka to beru i tak, že se díky tomuto pořadu také dozvím něco víc o Slovensku, ktoré je naozaj krásne. :) ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Zase až tak trapný se mi tento slovenský televizní pořad nezdá. Po všech těch ubohých reality show se na tohle dá alespoň dívat. Čtveřice „dobrodruhů“ herců občas plní zajímavé úkoly, to že se u toho chovají jak idioti to už je věc druhá. Navíc se divák může alespoň podívat na několik zajímavých míst u našich sousedů. ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Čo môže vzniknúť spojením štyroch najzábavnejších hercov/komikov na Slovensku a nápadu na prezentovanie Slovenska v tom lepšom svetle ? Tak určite niečo k*rva zaujímavé. Prvá časť bola, povedzme si to úprimne, to najzábavnejšie čo sa na Slovensku vyprodukovalo za posledných pár rokov. Prvoradým cieľom je samozrejme prezentovať našu malebnú krajinku, a ukázať tie naše divy .... avšak to najzaujímavejšie pre mňa bola tá interakcia medzi štvoricou protagonistov, a následne vytvorenými párikmi. Títo páni ponúkli skvelú zábavu, a dokázali okoreniť projekt ktorí by bez ich účinkovania v ňom nemal sebemenšiu šancu na úspech v akejkoľvek televízii. Obzvlášť duo Kemka - Jakab bude v neskorších fázach ťažko prekonateľné, akoukoľvek inou kombináciou, ale pri tomto tvrdení sa rád nechám pomýliť. U toho všetkého pobavenia sa človek aj niečo dozvie a to aj o miestach o ktorých ani nemal potuchu že sa na Slovensku nachádzajú (alebo som jediný ?). Jediné čo mi trošku vadí že mám problém sa orientovať v tom ich celom putovaní, ale to je asi moja chyba. Vo štvorici po Slovensku je jeden z mála zaujímavých slovenských televíznych projektov, len to dotiahnuť do úspešného konca .... [po niekoľkých dieloch] Humor sa kamsi vytráca, a tie zásahy tvorcov pôsobia neskutočne rušivo. Prečo ich nemôžu nechať kráčať a objavovať krásy slovenska bez toho aby tam dávali kadejaké pi*oviny ktoré celý tento formát kazia. Mám pocit že čím to dlhšie trvá tým sa to horší a aj chalaňi začínajú byť pekne otravným, zdravím hlavne Kemku a Miezgu ... Som zvedavý ako to celé dopadne, ale bojí sa že nie moc dobre ... ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Seriál vyšiel na 420,000 eur bez DPH. (Danny88)
  • Filmové štáby, ktoré sprevádzali hercov v televíznej zábavno-cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku, precestovali spolu 11 tisíc kilometrov. (rogger)
  • K najčastejšie objednávaným jedlám hercov a filmového štábu patril vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou. Producent Dano Dangl zvládol na jedno posedenie dokonca trojitú porciu. (rogger)

Reklama

Reklama