Reklama

Reklama

S úsmevom po Slovensku

(seriál)
  • Slovensko S úsmevom po Slovensku - Dovolenka doma

Obsahy(1)

S úsmevom po Slovensku je zábavná cestovateľská show , ktorá navštívi osem krajov  Slovenska. Cestovateľský tím s úsmevom povedie známy a charizmatický hokejista Boris Valábik. Členmi tohto tímu sú známe herecké osobnosti, ktoré netradičným spôsobom spoznávajú Slovensko. Protagonisti ako Janka Kovalčíková, Dominika Kavaschová, Juraj Šoko Tabaček a Marián Čekovský sú zárukou množstva zábavných a neuveriteľných cestovateľských zážitkov, ktoré sprostredkujeme divákom v ôsmych častiach. Hlavným hudobným motívom tejto cestovateľskej show je samozrejme známy hit Karola Duchoňa - S úsmevom. (RTVS)

(viac)

Recenzie (7)

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

S úsmevom po Slovensku je nepřiznaným přímým pokračováním Vo štvorici po Slovensku. Koncept zůstává vesměs stejný. Stejně tak i tvůrčí tým a i na celkové koncepci je opět vidět rukopis Dano Dangla. Oproti V4PS se ještě více tlačí na humornou stránku, kdy se zpravidla jedná spíš o souhrn eskapád daných dvojic v daném místě. Humorem to je, jak to bývá, tak půl na půl. Škoda, že před aktuální sérií (2023) odešla sympatická Jana Kovalčíková, a byla nahrazena aktuálně všudypřítomnou Martinou Zábranskou. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Som rád, že sa aj verejnoprávna televízia pustila do sci-fi projektov. Veď už len názov relácie "S úsmevom po Slovensku" je realite vzdialený ako kvantové víly či výlety na Mesiac. Kto, kedy videl na Slovensku sa niekoho usmievať, pokiaľ teda nebol vyslovene ožratý? Slováci ako národ, od predavačiek až po generálnych riaditeľov, sú taký usmievavý národ, že by v chémii 1 Slovák kľudne mohol byť jednotkou záporného elektrického náboja. ()

Reklama

janesX 

všetky recenzie používateľa

Bolo by to s úsmevom, ale so zohratími zabávačmi. A tak si myslím, že na toto by v pohodičke postačil aj Juraj Šoko Tabaček sám a bolo by to lepšie či už s úsmevom, alebo bez. Mne sa ten M.Čekovský skrátka nikam nehodí (zato je všade) a stále na mňa pôsobí len ako taký "polohulvát". Neviem prečo a ospravedlňujem sa za to. Potom réžia z STV si myslí, že ak použijú hokejistu a k nemu pár pekných ksichtov (Martina Zábranská), potom stačí už len narýchlo niečo posplátať a hlavne zájsť si zo štyri krát niekam na pohárik a ešte spraviť reklamu nejakému výrobcovi chlastu. A po tom chlaste si ešte zájsť na klobásu. Však to Slovákovi úplne stačí. ()

peetrejr 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá, milá, usmievavá relácia. Ako je to všade sú tu aj slabšie časti ale myslím že vždy mi úvodná zvučka vyčarí úsmev. ()

Caseyy 

všetky recenzie používateľa

Na začiatku, v skorších sériách, to bolo ako tak "s úsmevom". Teraz ide skôr o divadielko, ktorým musia vyplniť celý program, keďže miest navštevujú čím ďalej, tým menej. Maca namiesto Janky je tiež sklamanie, ktorá bola najmilšia z relácie. ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama