Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je rok 1955 a my sa zoznamujeme s „Flatbushskou štvorkou“, ako sa sama nazýva štvorica dvanásťročných chalanov z Brooklynu. Stačíme sa o nich dozvedieť akurát to, že sú zohratí, výreční, správne drzí a keď príde na to, vedia aj udrieť, a že dvaja z nich zdieľajú nežné city ku spoločnej kamarátke Sophie – a už sa aj presúvame v čase o štedrých 58 rokov ďalej, teda do súčasnosti, v ktorej ich osud rozvial do rôznych končín USA. Sam (Kevin Kline) žije s manželkou na Floride, kde si kráti dôchodcovské dni vodným aerobikom a ide sa pritom unudiť k smrti. Archie (Morgan Freeman) je po miernej mŕtvici, no trpí skôr následkom prílišnej starostlivosti a nekompromisného dohľadu svojho dospelého syna. Paddy (Robert De Niro) zostal ako jediný žiť v Brooklyne. Pred rokom mu zomrela manželka (zmienená detská láska Sophie), a zo stále smútiaceho vdovca sa stal nespoločenský frfloš, ktorý odpláca susedkine láskavosti ostrými rečami. Z Billyho (Michael Douglas) je úspešný kalifornský obchodník, ktorý sa po desaťročiach staromládeneckého života práve chystá oženiť s tridsaťročnou ženou. A práve táto chystaná udalosť je zámienkou k plánovanej rozlúčke so slobodou práve v Las Vegas – len to ešte chce presvedčiť Paddyho, ktorého kamarátstvo s Billym značne utrpelo Billyho neúčasťou na Sophienom pohrebe, aby vyšiel zo svojho mauzólea a pridal sa k nim... (TV Markíza)

(viac)

Videá (40)

Trailer 1

Recenzie (566)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Zas tu máme melokomedickou záležitost o rozjuchaných stařících, kteří světu ukážou, že do starého železa ještě nepatří. Stane se přesně to, co čekáte, že se stane. Ve Vegas tak senioři ožijí, vyhrají, najdou lásku, odpustí si a smíří se s rodinou. A není v tom ani špetka uvěřitelnosti. Naopak, snímek otravuje předívdatelností a klišovitostí. SHRNUTÍ: Reklamní video vegaských kasín, které tentokrát cílí na potenciální návštěvníky v seniorském věku. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Když se v jednom filmu sejdou čtyři oscarová esa, tak to nemusí bezpodmínečně znamenat, že půjde o úspěch, protože vždy může i perfektně obsazený film ztroskotat na suchém a nezajímavém scénáři, což je přesně případ Frajerů ve Vegas, kteří mě i navzdory přítomnosti oněch renomovaných herců nedokázali zaujmout a pobavit natolik, abych jim dal nějaké slušné hodnocení. A když má jít žánrově o komedii, u které se člověk ani dostatečně nezasměje, tak už je vážně asi něco špatně, což je u filmu s takovým hereckým potenciálem škoda. Snímek, který vsadil na jistotu, přičemž to nakonec celkem projel. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Herci jsou vlastně to jediné co tuhle vykalkulovanou záležitost drží nad vodou. Občas zableskne nějaké to morální ponaučení a jinak do nás film místo zábavy mlátí RODINA, RODINA, RODINA. Zkrátka v Americe se hraje přesně podle pravidel. Není to tak že by se mě film nelíbil nebo mě snad nudil. Jde jen spíše o to že se režisér držet hodně zpátky. 50% ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Z pohľadu niektorých aspektov, môže väčšina ľudí týmto sympatickým starším pánom iba závidieť. Možno by väčšina z nás chcela v ich veku mať aspoň takýto elán. Aj keď nejakým tým problémom sa určite nevyhneme. Príjemná, nostalgicky založená filmárična, ktorá má na to stále potešiť a zabaviť diváka, a ktorá stojí hlavne na skvelých výkonov ústredného hereckého tímu. ()

MikeCool 

všetky recenzie používateľa

Takový bratránek přes koleno Pařby ve Vegas, aneb když se celebrity filmového plátna Douglas, Freeman, De Niro a Kline sešli a natočili seniorskou pařbu ve Vegas plnou vtipných hlášek. Musím uznat, že jsem se docela bavil, ale i přes ten ohraný koncept "šťastného shledání po letech, následné prožívání dobrodružství se starou dobrou partou a na závěr pokus o emotivní tečku", nemohu jít s hodnocením výše. Přesto říkám, že mě Frajeři ve Vegas příjemně překvapili. ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (18)

  • Archie (Morgan Freeman) je vo filme veterán amerických ozbrojených síl. V skutočnosti je Morgan Freeman naozaj veterán. Dva obrázky, ktoré vidno na začiatku filmu a kde je Archie v uniforme, je reálny herec fotený počas služby v amerických ozbrojených silách. (misterz)
  • Původně byl film ohodnocen ratingem R pro sexuální obsah. Později byl zmírněn na PG-13. (Cheeker)

Reklama

Reklama