Reklama

Reklama

VOD (1)

Rovnováha síl štyroch párov je značne vychýlená - ženy totiž začali používať rady z populárnej knihy Steveho Harveya "Správaj sa ako žena, mysli ako muž", aby od svojich partnerov dostali to, čo chcú. Slobodná mamička Candace (Regina Hall) sa učí, ako byť o krok pred svojím nápadníkom (Terrence J), dlho zadaná Kristen (Gabrielle Union) má v pláne prezdobiť byt bez vedomia jej priateľa Jeremyho (Jerry Ferrara) a prefíkaná nezadaná Mya (Megan Good) sa rozhodla, že jej nový chlap Zeke (Romany Malco) musí vydržať prvých 90 dní bez toho, aby sa medzi nimi niečo stalo. A tak ďalej, a tak ďalej... Ale čo to? Muži sa nakoniec o zákernej knižke dozvedia a využívajú túto informáciu vo svoj prospech. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (86)

soukyd33 

všetky recenzie používateľa

Něco do sebe to má. Je to zajímavý film o vztazích. Jak ulovit chlapa a jak si ho zatáhnout do svého hnízda. Je například docela těžké získat svatbu, nebo ulovit chlapa bez sexu. Hlášky zde moc nefungují, a scény nejsou moc vtipné. Soundtrack 👍 Jedna pošahaná knížka, a všechno se otočí naruby. Hvězdiček 1 ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $12miliónovTržby USA $91,547,205Tržby Celosvetovo $96,155,124Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,465,739 //počet predaných kusov 96,934Tržby za predaj DVD v USA $15,075,552 //počet predaných kusov 745,310║ nakoniec to ušlo na to že to točil tak nevýrazní režisér ako Tim Story /60%/ ()

Reklama

Luk80 

všetky recenzie používateľa

Velice příjemná pohodovka v černošském stylu. Sice už tady všechno bylo nespočetněkrát, ale tahle bláznivá romance aspoň drží pohromadě a s přehledem vytlačí ostatní nové "rádoby komedie" o vztazích. Jsou tady skvělé hlášky, které mi přivodily výbuchy smíchu a nebylo jich jenom 5, takže hodnotím velmi rád. Kevin Hart by se klidně mohl účastnit soutěže - Nikdy nezavřu klapačku, hehe. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Rozmáchlá romantická komedie se věnovala 5 typově odlišným párům, jejichž randění poměřila zažitými, optikou 2. pohlaví přechroustanými pravidly (když ženy kvůli "zrádcovské" knize prokoukly chlapské finty). Párkrát jsem se pěkně zasmál, přestože se "černošský" humor nevyhýbal zbytečným sprostotám, ovšem 2hodinovou délku doprovodila také plíživá monotónnost, vrcholící cukrkandlovou přeslazeností. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Výborný a najmä zaujímavý scenár o jednej knihe, ktorá sa postarala o kopu ženskej manipulácie a mužskej vypočítavosti. Jeden z tých filmov Muži vs. Ženy, kde sú muži vykreslení ako egoistickí nadržanci a ženy ako krehké romantičky (teda aspoň sa tak zvyknú tváriť, bohvie aká je vlastne skutočnosť). Bohužiaľ, vynikajúci scenár bol výrazne degradovaný spracovaním, ktoré bolo na môj vkus až príliš ochutené tým sexistickým a vulgárnym černošským humorom, alebo ako to nazvať. Občas mi to prišlo naozaj dosť nevkusné, ale našťastie potom asi tak v druhej polovici sa už všetko ako tak zlepšuje a priamo úmerne napokon aj môj celkový dojem, ktorý sa vyšplhal až k 3 hviezdičkám, hoci pôvodne som sa rozhodoval niekde na úrovni jednej a dvoch! Aj keď bol koniec úplne predvídateľný, aspoň to spravili takým slušným spôsobom, ktorí až tak nepôsobil ako nechutné klišé. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama