Reklama

Reklama

Ľadové ostrie

  • Česko Ledové ostří (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa jedného dňa zraní olympijský hokejista Doug Dorsey, jeho život prestane mať zmysel, pretože už nemôže hrať profesionálny hokej. Túžba po najvyšších métach sa mu tak rozpadne ako domček z karát. Kate Moseleyová je jednou z najtalentovanejších krasokorčuliarok na svete, ktorá žije iba pre výhru na zimných olympijských hrách. Má však nemalý problém - nemôže si nájsť toho správneho športového partnera. Jedného dňa jej tréner predstaví nového potenciálneho partnera, ktorý však nemá žiadne krasokorčuliarske skúsenosti. Kate je nemilo prekvapená a neubráni sa istej dávke odporu, ale pre Douga je to jedinečná šanca znovu sa dostať na ľad. Dougov entuziazmus a nadšenie však napokon oboch motivujú, aby sa pustiili do extrémne náročného, namáhavého a vyčerpávajúceho tréningu, pokúsili sa dosiahnuť svoj sen a získať olympijskú medailu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (262)

Viktooorka 

všetky recenzie používateľa

když film vznikl, byli mi 3 roky.. ale to nebrání tomu, že ho mám do teď tolik ráda.. Kdo by neznal, tak je to příběh o mladém výborném hojistovi, který bohužel po zranění nevidí na jedno oko. Jeho slibná kariéra tudíž končí. Ale naskytne se mu příležitost dostat se na led, alespoň jako partner nejlepší krasobruslařky posledních let. Jejich rivalita a nesympatie se časem začne tenčit a přeroste v co?? :) P.S. ZOUBKY :) ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

osemdesiate roky doznievajú na ľade - táto romantická komédia z 1992 nesie ešte veľmi veľa z osemdesiatych rokov - chvalabohu prevažne toho dobrého - divnú muziku, mierne neuveriteľný námet (hokejista - krasokorčuliar) a žánrovú alchýmiu (komédia, romantika, športový film, buddy movie), no záberovanie a snímanie sa snaží byť už dynamicky v 90 rokoch, je "klipové", herci hrajú civilnejšie. je zvláštne, že tak sympatická a krásna herečka, ktorá navyše (podľa mňa) vie aj hrať a očividne v tejto dobe - na začiatku deväťdesiatych - išla hore (Cutting Edge, Chaplin, Leví kráľ) sa nejako utiahla; rovnako režisér už nenatočil, ba ani nedostal nejak veľmi príležitosť ukázať sa, a tak sa tento síce v žánri dosť schematický a podľa jasnej štruktúry a po vyšľapanej koľajničke idúci, no predsa vysoko pozeratený a zábavný film ostal ich jedinými vrcholovými úspechmi. možno mierne prehnané, no nostalgické 4 * ()

Reklama

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Příjemná romantická komedie ze sportovního prostředí. Vzájemné dožírání se hlavních protagonistů pobavilo, stejně jako svérázný ruský trenér a počáteční neschopnost hokejisty Douga (D.B. Sweeney) uvyknout na "dámské" brusle se zoubky. Co si budem povídat, Dougovu nechuť plně sdílím, jen jsem se s tím zapeklitým "zoubkovým" problémem nikdy nesmířila: mně je v dětství musel strýc zabrousit, abych z rybníka nechodila s rozbitými ústy:-))). A v dospělosti jsem si prostě rovnou koupila kanady, můžu nakašlat na zažité konvence - já chci bruslit rychle, ne hopsat po špičkách :-P. 60% ()

Zagros 

všetky recenzie používateľa

Zase jeden příjemný film a to v dobrém slova smyslu. Nejde o žádný nezapomenutelný klenot s propracovaným scénářem a velkým přesahem, ale o pohodovou romantickou komedii v lehce netradičním "ledovém" prostředí. Mezi hlavními sympatickými hrdiny to správně jiskří, celý film pěkně ubíhá a dokáže vám zpříjemnit jeden večer. ()

Boss321 

všetky recenzie používateľa

Ukázková podívaná z řad červené knihovny, od které jsem neočekával vůbec nic a dostalo se mi povedené romance z pro mě nepříliš známého krasobruslení. Zajímavý je především konstrast hokeje a krasobruslení jaký je v tomto snímku vytvořen. Mezi ústřední dvojicí to pěkně jiskří od začátku, tady i když se zrovna v lásce nemají :). Povedený filmeček, který si čtyři hvězdičky bez problámu zaslouží a u něhož bych se nebránil ani opětovné projekci. Mohu doporučit každému. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (7)

  • Přímo na place při natáčení si Moira Kelly, která hraje Kate, zranila kotník. (Bauer)
  • Oba herce trénovala Sarah Kawahara, trenérka nejúspěšnější americké krasobruslařky Michelle Kwanové. (Ded@M@tes)
  • Předtím, než Kate (Moira Kelly) a Doug (D. B. Sweeney) začnou hrát hokej, rolba čistí led. Když pak začnou, led ve stavu, jako před úpravou. (chleba24)

Reklama

Reklama