Reklama

Reklama

Honba na bin Ládina

(TV film)
  • Česko Seal Team 6: Dopadení Usámy bin Ládina (viac)

Príbeh elitnej jednotky amerického námorníctva SEAL Team 6, ktorá v roku 2011 dopadla a zabila Usámu bin Ládina v jeho úkryte v Pakistane. Členovia jednotky špeciálnych síl sa počas výcviku pripravujú na ďalšiu misiu, ktorá vyvrcholí odvážnym nočným útokom na úkryt nebezpečného teroristu. Vojaci spočiatku netušia, že ich cieľom je najhľadanejší muž na svete. Keď sa konečne ukáže, na koho sa v skutočnosti zamerali, drsní muži čelia neskrývaným emóciám - jasne si uvedomujú, že majú osobnú príležitosť zlikvidovať najnenávidenejšieho nepriateľa Spojených štátov a pomstiť teroristický útok z 11. septembra 2011. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Ja som si Act of Valor nakoniec radšej ani nepozrel. Aj tu si radšej počkám na prvé komentáre (nerátam nejaké divné mená, čo to už asi videli)

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

sniper18: tak ja si myslim ze uz vacsia blbost ako Act of valor to byt nemoze.... uvidime a hovoris dobre nevyzera to az tak marne

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Nevyzerá to zle, ale po Act of valor sa už na podobné filmy radšej nebudem tešiť a očakávania znížim na minimum, nech ma to už môže len príjemne prekvapiť.

Reklama

Reklama