Reklama

Reklama

Kurz sebaovládania

(seriál)
  • Česko Kurz sebeovládání (viac)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvorcovia:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrajú:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(viac)

Recenzie (184)

PanPaniscus 

všetky recenzie používateľa

Hodnocení po devíti dílech ... zatím jsem spokojen s lehce stoupající kvalitou dílů i pomalým rozšiřováním charakterů vedlejších postav ... není to asi žádný odvaz, který dostane každého od prvního dílu a celkově není seriál zrovna hláškující ... jenže to mi nikdy nepřišlo ani na TAHM, celé to stálo na osobnosti Charlieho a k tomu se občas někdo přidal ... když přestane působit prostředí seriálu tak lacině už od úvodní znělky (dá se tomu říkat znělka?), hravě asi předběhne TAHM (1.-8. série, z 9. jsem viděl dva díly, nechápu, že dokázali odvysílat celou sérii)... ()

flyboyeda 

všetky recenzie používateľa

Charlie je zpatky. Zatim ne tak lol hardcore jako 2 a půl, ale je tam velky potencial a Charlie dobrej. Myslim, ze se to jeste vic rozjede, jak uz to tak byva, doladi se postavy, vysperkuji dialogy atd... Prima nahrada za 2 a pul, nejsem hardliner, ale bez Charlieho me to proste nelaka... A osobne teda naopak doufam, ze Sheeen nepřestane s chlastem, tvrdejma drogama a lehkejma holkama, to je jako byste chteli po dexterovi, aby prestal vrazdit... :) No a pak je tu Selma, zeano, pokazde, kdyz prijde na scenu, mam monumentalni OLE... ()

Reklama

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Každému je jasné, že Anger Management je priame pokračovanie Two and a Half Men a Charlie je proste Charlie. :) Prvá séria (10 dielov) vynikajúca, vtipná, v štýle predchodcu (mimochodom, premiéra spravila historický rekord v sledovanosti v rámci sitcomov šírených po kábli, takže Charlie svoj odchod do nového seriálu neoľutoval). Následne išla kvalita trošku dole, citeľne najmä po vynútenom odchode Selmy Blair. Naštastie sa scenáristi otriasli a dokázali aj neskôr udržať kvalitu na slušnej úrovni. Zaujímavosťou je, že sa v roli nenapraviteľného sukničkára pravidelne objavoval Brian Austin Green a v roli Charlieho otca jeho skutočný otec Martin Sheen. :) K záveru nebol seriál až natoľko vtipný, ale stále sa to dobre pozeralo. Takže nakoniec síce "len" 3 hviezdy, ale zato poriadne (dôkazom je, že som videl všetkých 100 častí!) a keby nebodaj vznikli ďaľšie diely, určite by som si ich rád pozrel - Charlie je len jeden. ()

Piri 

všetky recenzie používateľa

Je to nenásilné aj vtipné, striedmejšie ako posledné a obsesné série Dva a pol chlapa s Kutcherom. Najsexi babou je bez pochýb Shawnee Smith, riadna tigrica, toto sú tie správne typy, je zvláštne, že v Dva a pol chlapa nedali ani raz takú šarmantnú babu k Charliemu ;) Na zahodenie nie je ani Noureen DeWulf, vyzerá ako mexická židovka, fajn baba na zahryznutie, táto úloha jej dobre sadla a v slovenskom znení ju perfektne nadabovala Lívia Bielovič, dabing sa k tomuto seriálu vydaril skoro ako ten k Dva a pol chlapa, k výberu hlasov nemám výhrad. ()

Soweek 

všetky recenzie používateľa

Charlie je zpátky a s ním i jeho humor, který dosahuje stejné kvality jako v 2,1/2 muže. Problémem jsou ale ostatní hlavní a vedlejší herci, kteří jsou očividně nováčci a nedokáží navodit humorně uvěřitelnou atmosféru a držet tempo s Charliem. Po první serii dávám průměr, ale na druhé určitě ještě šanci dám. ()

Galéria (811)

Zaujímavosti (21)

  • Tvůrcí byli rozhodnutí natočit 10 dílů první série s tím, že budou v případě úspěchu seriálu natočit do roku 2014 dalších 90. (S.W.A.T)
  • Ve čtvrtém díle první řady s názvem "Charlie and Kate Battle Over a Patient" ve scéně, kdy Charlie (Charlie Sheen) navštěvuje svého pacienta Patricka v obchodu s oblečením, má na sobě přesně to samé oblečení, které bylo pro Charlieho typické v seriálu Dva a půl chlapa (2003), tedy modrobílou košili a béžové šortky. (Shadowspark)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené